Skip to main content

Off-road, on speed

Saucony Peregrine 11

Köp nu

EN NY KOLLEKTION MED TRAILSKOR

Öka farten i terräng: använd en av de tre modellerna från nya Saucony Peregrine-kollektionen och snabba upp dina terränglöpningar. Med Peregrine 11, Peregrine 11 ST och Peregrine 11 GTX flyger du fram i spåret utan att förlora greppet. Saucony Peregrine trailrunning-skor är mångsidiga och har allt som behövs för att du ska kunna ta dig fram genom tuffa terränger.

MAXIMALT GREPP

Yttersulan på Saucony Peregrine 11 är av PWRTRAC-gummi och har pålitliga dubbar. Den här kombinationen gör att du känner dig säker med ett maximalt grepp på ojämna underlag.

LYHÖRD KÄNSLA

PWRRUN-skiktet i mellansulan på Saucony Peregrine 11 förser skon med dämpning. PWRRUN är lyhört vilket underlättar i uppförsbackar och ger dämpning när du springer nerför.

FÖRNYAD ÖVERDEL

När det gäller överdelen på Saucony Peregrine 11 har denna förbättrats. Ett dubbelt mesh-skikt innebär extra skydd mot smuts men gör även skon lätt och luftig. Innerfodret torkar snabbt och håller fötterna svala.

TRAILSKOR FÖR SÄRSKILDA OMSTÄNDIGHETER

Förutom den vanliga Saucony Peregrine 11 hittar du också en ST-version och en GTX-version i den nya Peregrine-kollektionen. Om du vill vara säker på att fötterna ska hålla sig torra, välj då Saucony Peregrine 11 GTX. Överdelen av GORE-TEX-material håller vattnet borta utan att skon känns tung och stel. Om du springer i terräng på lerigt underlag får du ännu bättre grepp med Saucony Peregrine 11 ST tack vare det rejäla mönstret undertill. Dessutom har den här modellen en förstärkt och smutsavvisande överdel som hindrar att du får in lera i skorna.

Saucony Peregrine 11

Dam

Köp nu
Saucony Peregrine 11

Herr

Köp nu