Skip to main content

Saucony Hurricane 24

The Feeling of A Better Foam

Shoppa damShoppa herr

Max Foam. Max Cushioning.

Saucony Hurricane 24 är det senaste tillskottet till Sauconys populära Hurricane-kollektion. Hurricane är en sko speciellt designad för den (över)pronerande löparen och erbjuder maximal komfort och skydd. Satsa på en helt ny löpupplevelse med dessa bekväma och jätte mjuka allround-stabilitetsskor.

Shoppa Saucony Hurricane 24

Superiör komfort

Hurricane 24 består av två mellansulor. Tack vare det högkvalitativa PWRRUN PB-foam och PWRRUN-foam kommer du att uppleva ännu mer komfort och stabilitet under din dagliga träning. Med Hurricane 24 kan du springa dina kilometer på ett bekvämt och behagligt sätt.

Ultimat stöd

Hurricane 24 är en löparsko för löpare med överpronation, gjord för daglig löpning och att ge rätt stöd under löpningen. Tack vare CenterPath-tekniken njuter du av extra stabilitet vilket ger en oöverträffad känsla av stöd. Hurricane 24 är redo att stödja dig under alla löpäventyr.

Hållbar yttersula

Oavsett om du ska ut på en 5 km runda eller långdistanslöpning; Hurricane 24 från Saucony klarar allt. Yttersulan hos Hurricane 24 är gjord av slitstarkt XT900-gummi, applicerat på de mest strategiska platserna, så att du kan springa många mil stabilt, effektivt och med bra grepp.

Undrar du om Saucony Hurricane 24 passar dig?

Hurricane 24 är den senaste stabilitetsskon från Saucony. Hurricane löparskorna har maximal dämpning och är utrustade med högkvalitativt och extremt lyhört PWRUN PB-skum. Våra produktexperter har testat Hurricane 24 åt dig och delar gärna med sig alla detaljer om den. Vill du veta mer om denna löparsko? Läs allt om den i vår blogg.

Läs test av Hurricane 24
Saucony Hurricane 24

Dam

Shoppa nu
Saucony Hurricane 24

Herr

Shoppa nu