Skip to main content

Saucony

Guide 14

Köp nu

BEKVÄM GUIDNING

Så du känner redan till Saucony Ride 14? Då är det dags att möta lillebror i familjen: Saucony Guide 14. Saucony Guide 14 har tagits fram för överpronerande löpare och skon passar perfekt för långdistanser. Dessa 14:e upplagor är lättare än sina föregångare. För att bekvämt kunna guida dig framåt har även dessa samma välbekanta PWRRUN-dämpning som vi hittar hos Guide 13.

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu så att du inte missar några exklusiva kampanjer, produktlanseringar eller viktiga nyheter.

MJUK KÄNSLA

Mellansulan på Saucony har man försett med PWRRUN-material. Därmed ger skon en effektiv dämpning samtidigt som trycket fördelas jämnt över hela foten. PWRRUN innebär helt enkelt bra balans mellan dämpning, skydd och lyhördhet.

KÄNN DIG SÄKER MED VARJE STEG DU TAR

Sulans insida har en styrram av TPU som förhindrar fotleden att luta inåt när du springer. Även den 3D-printade överdelen ger dig extra stabilitet.

PERFEKT PASSFORM

I likhet med flera andra Saucony-modeller har också Guide 14 en FORMFIT-överdel. Med den här tekniken formar sig skon efter foten så att du får en skräddarsydd passform. Dessutom har passformen kring hälen förbättrats i denna 14:e upplaga av Guide.

SPRING UTAN ANSTRÄNGNING

Komforten är själva ledordet för Saucony. Och Guide 14 utgör inget undantag för den regeln. En Saucony-sko som har stora likheter med Guide 14 är Ride 14. Skillnaden mellan de två är dock att Guide korrigerar foten vid övergången vilket Ride inte gör. Ride lämpar sig därmed bättre för neutrala löpare medan Guide passar för den som överpronerar. Tack vare den bekväma mjuka känslan hos de här båda skorna kan du enkelt lägga mil efter mil bakom dig i löpspåret.

Köp Saucony Ride 14
Saucony Guide 14

Kvinnor

Köp nu
Saucony Guide 14

Män

Köp nu