Skip to main content

Saucony Endorphin Kollektionen

OTROLIGT SNABB. OÄNDLIG POTENTIAL.

DITT ÖVERTAG PÅ TÄVLINGSDAGEN

Saucony Endorphin Pro 2 har utformats för att förbättra tempot under dina löpningar. Dessa lätta tävlingsskor har mer stöd än den första versionen av Endorphin Pro. Tack vare det får du en stabil löpning och kan hålla fokus på mållinjen. Och inte nog med det, PWRRUN PB-skummet och karbonplattan hjälper dig att komma i mål snabbare än någonsin förr!

RULLA IN I ETT NYTT PERSONBÄSTA

SpeedRoll-tekniken ger ett utmärkt grepp och ser till att du får en smidig övergång från häl till tå. Karbonplattan tillsammans med speedroll-tekniken ger dig verkligen ett rejält driv framåt under dina löpningar.

SNABBASTE MÅLGÅNG

Skummet är precis lika viktigt som karbonplattan. Pro 2 kommer med PWRRUN-PB-skum. Det här skummet ger mer dämpning och väger betydligt mindre än andra skummaterial från Saucony, och tack vare det kan du springa lekande lätt.

NY MÄSTERLIG PASSFORM

Överdelen har hämtat inspiration från spikskor, är tunn och väger lite. Med det förbättrade hälstödet och det förnyade snörningssystemet blir passformen till och med ännu bättre.

Saucony Endorphin Speed 2

DIN FAVORIT, NÄR SOM HELST

Även den här säsongen kommer Saucony med en komplett Endorphin-kollektion. I Endorphin-kollektionen hittar alla löpare en sko som passar. Endorphin Speed och Shift kommer i en förbättrad andra upplaga. Endorphin Speed 2 med den superlätta PWRRUN-PB-dämpningen och den lyhörda nylonplattan klarar allt. Tempolöpning och långdistanser, träning och tävling – Endorphin Speed 2 fixar det åt dig.

SKILLNADEN

Så vad är det för skillnad på Endorphin Pro 2 och Speed 2? Den största skillnaden är plattorna i mellansulan. Där Pro 2 har en karbonplatta har Speed 2 en nylonplatta. Pro 2 är därför mycket mer lyhörd och passar bättre som tävlingssko. Speed 2 lämpar sig bättre för korta distanser och kan även användas som träningssko.

HASTIGHET & KOMFORT. DEN ULTIMATAN KOMBON.

Letar du efter en träningssko som passar för dina dagliga löprundor? Då kan Endorphin Shift 2 vara den bästa löparskon för dig. Den här löparskon kombinerar en hög sula med PWRRUN-dämpning och samma Speedroll-teknik som Pro-modellen. Den här tekniken ger dig driv framåt och gör att du får ut det mesta av varje löprunda.

Endorphin Pro 2

Köp nu

Endorphin Speed 2

Köp nu

Endorphin Shift 2

KOMMER SNART!