Skip to main content

YOUR BEST IS YET TO RUN.

Saucony Endorphin Elite

Handla dammodellerHandla herrmodeller

Pushing yourself takes courage

Gör dig redo att töja på dina gränser! Dessa nya skor är speciellt designade för att bryta gamla gränser. Endorfin Elite är en turboladdad racingsko med ett nyutvecklat superskum och carbonplatta som tar dig snabbare och utan ansträngning till din destination – välj vilken sträcka som helst.

Saucony Endorphin Elite

RIDICULOUS REBOUND

Det nya superskummet som heter PWRRUN HG erbjuder en enastående bounce. Detta superskum har utvecklats speciellt och exklusivt av Saucony för denna nya Endorfin Elite. Tack vare den unika carbonplattan med fyra skåror för en mjuk övergång, är dessa skor mest energiåtergivande i Endorfin-kollektionen.

Saucony Endorphin Elite

SPEEDROLL

Precis som de andra Endorfin-modellerna får Endorfin Elite också poäng för SPEEDROLL-teknologin. Detta inkluderar böjning av framfoten i kombination med den geometriskt formade yttersulan vilket ger dig ett bra grepp och uppmuntrar foten att rulla smidigt. Som ett resultat drar du nytta av en löpkänsla som bokstavligen driver dig framåt.

Saucony Endorphin Elite

A FIRST TIMER

För första gången använder Saucony en kombinerad Mesh och stickad ovandel. Detta material andas, är lätt och kramar din fot som en strumpa. En stadig rem har lagts till i mellanfoten som sträcker sig till carbonplattan. Denna rem ger mycket stöd så att din fot inte glider fram och tillbaka.

Saucony Endorphin Elite

Ett skott Endorphine

Löparskorna i Saucony Endorfin-kollektionen är enbart fokuserade på prestanda och snabbhet. Skorna hjälper löpare att springa snabbare och effektivare. Varje enskild modell i Endorfin-kollektionen har unika egenskaper och teknologier. Saucony Endorphin Pro 3 och Elite är till exempel tävlingsskor som får poäng för carbonplattan. Endorfin Speed​​3, å andra sidan, är en speedsko med en nylonplatta. Men det är inte allt! Planerar du ett uthållighetslopp? Då bör du välja Saucony Endorfin Shift 3, som har extra PWRRUN-skum.

Upptäck mer!
Saucony Endorphin Elite

Damer

Köp nu!
Saucony Endorphin Elite

Herrar

Köp nu!