Skip to main content

Balance is the key!

Salomon

Sonic 4 Balance

Köp nu

DIN NYA TRÄNINGSKOMPIS PÅ DINA DAGLIGA LÖPTURER

Med Salomon Sonic 4 Balance får du den rätta kombinationen av komfort, dämpning och reaktivitet. Skorna är lätta nog för att driva dig framåt men ger dig samtidigt tillräckligt stöd när du springer längre sträckor på vägen. Salomon Sonic 4 Balance är en pålitlig träningspartner för neutrala löpare.

FULL FART FRAMÅT

Salomon Sonic 4 Balance har en skåra i mitten av yttersulan. Den här skåran är placerad så att den ger stöd för foten vid övergången mellan häl och tå. Tack var detta behåller du balansen utan extra ansträngning. Den mjukare nätöverdelen med förstärkta sidor ser till att hålla foten på plats. Yttersulan av gummi ger dig bra grepp på vägen.

MINSKAD MUSKELVÄRK

Det dämpande materialet i Salomon Sonic 4 Balance har som syfte att minska muskelvärk. Optivibe-skummet absorberar så mycket som möjligt av nedslaget utan att ta över skons lyhördhet. Därmed dämpar skon nedtrampet och ger ett kraftigt avstamp för varje steg du tar. På så sätt klarar du längre löprundor medan du tack vare lyhördheten kan öka din hastighet.

VÄGGREPP

Salomon är kända för sina trail running-skor och är därmed experter på robusta sulor som ger dig säkert grepp. Så som alltid med Salomon har även Sonic 4 Balance en yttersula av gummi med Contragrip-teknik. Tack vare detta får bra grepp på både fuktiga och torra vägar.

Salomon Sonic 4 Balance

Kvinnor

Köp nu
Salomon Sonic 4 Balance

Män

Köp nu