Skip to main content

NY: POLAR VANTAGE M2

EN ALLT-I-ETT-SPORTKLOCKA FÖR EN PROFESSIONELL INSTÄLLNING.

EN UTMÄRKT MULTIFUNKTIONSKLOCKA

Polar Vantage M2 har utformats för att du ska kunna så rekord. Klockan har inbyggd GPS och förvandlar dina dagliga aktiviteter till data så att du omedelbart kan prestera bättre nästa dag. Polar Vantage M2 har allt som krävs för att du ska nå dina mål – alltid och överallt. Dina prestationer visas tydligt så att du snabbt och enkelt kan få den information du behöver.

FÖRVERKLIGA DINA VILDASTE DRÖMMAR

Polar Vantage M2 förser dig med ett stort antal funktioner. Här finns helt enkelt allt: din puls mäts innovativt och praktiskt medan du springer till takten av dina favoritlåtar (du kan spela upp och sköta musiken med hjälp av klockan). Men det stannar inte vid det! Mängder med funktioner finns redo för att hjälpa dig att nå dina mål och till och med ännu längre. Precis som med Garmins motto ”träna smartare, inte hårdare” kan du med klockans olika funktioner ta din löpning till nästa nivå och få ut det mesta av dina träningspass.

Köp Polar Vantage M2

FUNKTIONERNA HOS POLAR VANTAGE M2

Klockan har totalt 16 funktioner. Ta en titt på de viktigaste och tänk på vad de kan innebära för dig och dina löpmål.

Precision Prime

Polar Vantage M2 använder Polar Precision Prime sensorfusionsteknik för att mäta pulsen på handleden. Den här tekniken kan användas tillsammans med annan sensorteknik, till exempel pulssensorer. Dessa säljs separat.

NATTLIG UPPLADDNING

Börjar du dagen laddad och utvilad? Polar Vantage M2 berättar för dig om det är så. Klockan hjälper dig att avgöra om du har återhämtat dig bra under natten och hur du på bästa sätt bör organisera dagen som väntar.

TRAINING LOAD PRO

Träningen belastar olika system i kroppen. Med Vantage M2 kan du ta reda på vilken inverkan din träning har på dig och hur den påverkar dina prestationer.

FitSpark

Få varje dag skräddarsydda träningsinstruktioner baserade på dina dagliga träningspass, träningshistorik och återhämtningsprocesser. Du guidas genom träningspass inom bland annat cardio, styrka och stödträning.

FuelWise

Med den här smarta funktionen kan du hålla koll på kroppens egna reserver, Energiassistenten FuelWise hjälper dig att fylla på dina reserver i tid så att du kan fortsätta prestera.

Serene

Dags för avslappning! Med den här guidade andningsövningen lär du dig att stanna upp ett ögonblick och ta ett djupt andetag. Det här sänker stressnivån och ökar ditt välbefinnande.

Polar Flow

Polar Vantage M2 ger tillgång till Polar Flow-appen, gratis träning online och träningsprotokoll för Polar-produkter. Här kan du planera alla dina träningspass och analysera resultaten. Med hjälp av Polar Flow for Coach (en webbtjänst) kan du dela resultaten med din tränare. Du kan även dela dina PR och toppnoteringar med dina vänner. Dessutom kan du gå med i en grupp och få hjälp från Polar Flow-communityn att nå dina mål.

Köp Polar Vantage M2