Skip to main content

Make Waves.

On Cloudsurfer

Soft cushioning. Smooth ride.

Nya On Cloudsurfer är neutrala och mångsidiga allround löparskor. Cloudsurfer designades för att ge dig komforten av en träningssko och hastigheten av en tävlingssko. Dessa egenskaper gör dessa löparskor till den perfekta och snabba partnern för korta samt medellånga sträckor.

Shoppa modeller för damerShoppa modeller för herrar

Optimalt stöd och ventilation

On Cloudsurfers komfort är mestadels tack vare Engineered Mesh ovandelen. Materialet omsluter dina fötter bekvämt utan att dra ihop dem. Överdelens vissa områden övertygar med en öppen struktur och säkerställer därmed hög andningsförmåga. Andra zoner har ett tätare material vilket ger dig mer stöd.

Att ge och ta emot energi

Med Cloudsurfer kan du springa i högt tempo tack vare dess Speedboards. Som namnet antyder är Speedboardens huvuduppgift att öka löparens hastighet. Denna board är en kolfiberförstärkt platta. Som ett resultat av detta ger skon dig en hög grad av lyhördhet. Dessutom är fördelen ett rejält momentum vid varje steg. Speedboarden sträcker sig över hela skons längd, fångar upp energin och återför den till dig.

Läs mer om Cloudsurfer?

Undrar du kanske om On Cloudsurfer också passar dig? Våra skor är testade i förväg av våra experter. Den här gången har Camille Cholbi tagit på sig sin löparutrustning och testat On Cloudsurfer åt dig. I denna testrapport hittar du alla fördelar och nackdelar med den nya modellen.

Läs vår testrapport

Make Waves With On

Vid utvecklingen av Cloudsurfer var det viktigt för On att uppmärksamma skons hållbarhet. Därför använde On den så kallade dope-dye-teknologin i färgningsprocessen. Tack vare denna teknologi kan en stor mängd vatten (90%), energi och kemikalier sparas utan att produktens kvaliteten försämras. Denna process gav upphov till idén att det sparade vattnet skulle kunna föras vidare till andra människor som akut behöver det. På nolltid skapade On den så kallade “Make Waves With On” Strava Challenge – steg för steg till en bättre värld, Make Waves!

Ta del av denna utmaning
On Cloudsurfer

Damer

Shoppa nu!
On Cloudsurfer

Herrar

Shoppa nu!