Skip to main content

NU PÅ 21RUN

Nike React Infinity

Run Flyknit 2

Köp nu

SÄG ADJÖ TILL SKADOR

Nike React Infinity Run 2 är det senaste tillskottet i Nikes vision om en skadefri värld för löpare. React Infinity 2 fortsätter den första versionens framgångar och erbjuder nästa nivås stabilitet, dämpning och hållbarhet. React Infinity Run Flyknit har tagits fram genom omfattande och noggrann forskning och är en av marknadens mest testade löparskor. Skorna är perfekta för dina dagliga löpturer. Tack vare det hållbara dämpande React-materialet passar de även utmärkt för långdistanslöpning. Flyknit 2 ger stabilitet för alla, oavsett om du är en neutral eller en överpronerande löpare.

Nike React Infinity Run Flyknit 2 stretching
Nike React Infinity Run Flyknit 2 woman running

We are on a mission to keep runners, running

Play Video

Run Fearless

Nike React Infinity Run Flyknit 2 detail shot of nose

FÖRNYAD OVANDEL

Ovandelen på React Infinity andas där du som mest behöver det och har extra tjockt foder kring fotleden. Den extra strukturen i bakkappan gör att den sitter tätt. Flywire-trådarna ser till att den täta passformen sitter stadigt mil efter mil, och den förstärkta delen kring hälen håller foten på plats.

Nike React Infinity Run Flyknit 2 detail shot of side

MJUKARE KÄNSLA

Skons mellansula består av React-skummaterial. Det här skummaterialet lovordas för sin enorma hållbarhet. Tack vare denna hållbarhet kommer dina Infinity Run 2 vara med dig mängder av mil framöver. Eftersom mindre material lagts till mellan innersulan och mellansulan hålls din fot närmare det dämpande React-materialet. Därmed får du en mer responsiv upplevelse när du springer. Mellansulan har gjorts något högre vilket ger en mjukare känsla.

Nike React Infinity Run Flyknit 2 detail shot of sole

Rock on!

Sulan har också en svängd form. Denna lätta svängning av sulan ger en smidig rullning genom steget. Infinity vet hur man ger stöd under löpningen utan att korrigera den naturliga övergången mellan häl och tå. Därmed lämpar sig skorna för både neutrala löpare och de med lätt överpronation. Den unika yttersulan med ett greppmönster i fullängd ger dig ett långvarigt fäste.

Se alla Infinitys

Köp nu

Nike React Infinity Run Flyknit 2

Köp nu