Skip to main content

New: Nike rawdacious

En av de största idrottstävlingarna står just i startgroparna. Och i samband med detta presenterar Nike en helt ny kollektion. Toppmodeller som Vaporfly, Pegasus och Zoom Victory ingår i Rawdacious Pack och finns att köpa nu.

Köp nu!

Nike Air Zoom
Alphafly Next%

Passar för mellan- och framfotslöpare – och för snabba löpningar över långa distanser. Tillsammans med ZoomX-skummet och Zoom Air pods får du tack vare karbonplattan en mäktig upplevelse med varenda steg du tar.

Köp för kvinnor

HERRMODELLEN KOMMER SNART!

Nike Air ZoomX
Vaporfly Next%

Även om Vaporfly NEXT% inte kan konkurrera med den extremt snabba Alphafly är den tveklöst en av de snabbaste tävlingsskorna i världen. Vaporfly Next% är efterföljaren till Nike Vaporfly 4% Flyknit och utvecklades för att slå hastighetsrekord i maraton.

Köp för kvinnorKöp för män

Nike Air Zoom
Tempo NEXT%

Den här löparskon togs fram på grund av stor efterfrågan. Många idrottare ville ha en träningssko som var jämförbar med Vaporfly och Alphafly. Tempo NEXT% lever perfekt upp till de kraven. Du kan springa dina tävlingslopp med Vaporfly och Alphafly och använda Tempo NEXT% till din snabbträningspass.

Köp för kvinnorKöp för män

Nike ZoomX Invincible
Run Flyknit

Den här skon är idealisk för långdistanslöpning. Mellansulan med ZoomX-skum är särskilt lyhörd och lätt. Det här materialet används även i legendariska Nike Vaporfly. Det återger massor med energi och fjädrar tillbaka till sin ursprungliga form efter varje steg.

Köp för kvinnorKöp för män

Nike Air Zoom
Rival Fly 3

Särskilt framtagen för träning och tävlingar! Den här modellen använder en mjukare version av Chushlon Foam – så skon ger bättre dämpning än sin föregångare. Tillsammans med Air Zoom under framfoten får du en responsiv, fjädrande löparupplevelse.

Köp för kvinnorKöp för män

Nike Air Zoom
Pegasus 38

Pegasus är Nikes mest berömda löparsko. Skorna är perfekta för dina dagliga löprundor och passar även utmärkt för uthållighetslöpning. Tack vare deras mångsidighet är de otroligt bekväma både vid långsamma och snabbare löpturer. Och självklart kan du också öka tempot på ett mer avslappnat sätt.

Köp för män

DAMMODELLEN KOMMER SNART!

BESTÄMDA STEG

Rawdacious Pack handlar inte enbart om snabba bekväma skor för löpning på vägar. Också de mycket omtyckta och populära spikskorna ingår i kollektionen.

Nike Zoom Victory

Framtagen för snabba hastigheter och distanser på 800 meter upp till 5 km. ZoomX-skummet i hälen tillsammans med Air-inslaget garanterar dig maximal energiåtergivning. Yttersulans utformning bygger på data från hundratals löpare. Detta har resulterat i ett mönster med optimalt grepp och bästa friktion.

Köp nu!

Nike ZoomX Dragonfly

Särskilt framtagen för distanser från 1500 meter till 10 kilometer. Dragonfly har en Pebax-platta. Plattan finns vid framfoten och bygger på data som samlats in från löpare. Med de här spikskorna får du en smidig rullning genom hela övergången.

 

KOMMER SNART!

Nike Air Zoom Maxfly

De här spikskorna handlar helt och hållet om hastighet. Därför är Maxfly särskilt lämplig för snabb sprintlöpning mellan 100 och 400 meter, men också för hinderlöpning. Spikskorna kännetecknas av grepp och friktion. Det finns en luftdel i framfoten. Med den här välkända tekniken från Nike får du en studsig löparkänsla.

KOMMER SNART!

Nike Air Zoom
Long Jump Elite

Särskilt utformad för längdhopp. Long Jump Elite hjälper dig att nå upp i maximal hastighet för ditt avstamp. Med framfotens bredare design får du extra mycket stabilitet. Den genomgående karbonplattan ger dig också större stabilitet under sprinten och hoppet.

KOMMER SNART!

FULLÄNDA DIN LOOK

Rawdacious-kollektionen bjuder även på löparkläder. De olika plaggen av lättviktsmaterial ser till att du kan prestera optimalt på snabba löprundor och tävlingar. Många av kläderna har lånat sin teknik från Nikes AeroSwift. Tack vare det får du en tight passform och massor med rörelsefrihet.

Handla pack för kvinnorHandla pack för män

Emotion in motion.

Köp Rawdacious Pack