Skip to main content

DON’T WASTE YOUR ENERGY

Nike Air Zoom Pegasus 41

Run In Pegasus

Power up every run with the springy response of Air Zoom in the Pegasus 41.

More Responsive.
More Responsible.

Nikes populäraste löparsko genom tiderna: Pegasus. Pegasus har varit otroligt populär sedan den 1:a dagen eftersom det är en sko för “alla”. Detta är en allround löparsko som är utmärkt för din dagliga löpning, men samtidigt riktigt lämplig för din återhämtnings- eller uthållighetslöpning. Det är inte konstigt att det är den mest populära löparskon genom tiderna.

13%

more energy return

43%

less planet impact

Shoppa Nike Pegasus 41

Hållbart val

Nike är medvetet intresserad av hållbarhet och tar steg mot en mer CO2-neutral produktion. Nike ReactX-skummet i Pegasus 41 är designat för att minska koldioxid med minst 43 % tack vare en produktionsprocess som är mer energieffektiv.

Full av energi

Det nya ReactX-skummet är ett lätt och starkt skum för en smidig och lyhörd löpupplevelse. Materialet absorberar stöten vid landning och ger tillbaka 13 % mer energi. Faktum är att varje neutral löpare kommer att älska Pegasus 41, oavsett om du är fram-, mitt- eller hällandare.

Den perfekta passformen

För att säkra att Pegasus har rätt passform har ett band implementerats på insidan av skon. Bandet runt mellanfoten är ännu mjukare och andas bättre.

Test avPegasus 41

Pegasus 41 har samma slående utseende som sin föregångare, men nu med mer komfort och ventilation för dina fötter. Den senaste utgåvan av Pegasus har blivit helt uppdaterad i både sula och ovandel. Är du nyfiken på om Pegasus 41 passar dig? Läs allt om denna modell i vår blogg.

Läs vår testrapport
Nike Air Zoom Pegasus 41

Dam

Shoppa dam
Nike Air Zoom Pegasus 41

Herr

Shoppa herr