Skip to main content

The World Runs in Pegasus

Nike Air Zoom Pegasus 40

Pegasus for life.

Nikes mest populära löparsko genom tiderna: Pegasus. Sedan den första dagen har Pegasus varit enormt populär eftersom det är en sko för “alla”. Detta är en allround löparsko som är perfekt för din dagliga löpning, men samtidigt mycket lämplig för din återhämtningsträning eller löpning av uthållighetslopp. Det är inte konstigt att dettta är den mest populära löparskon genom tiderna.

En ännu bättre känsla för dina fötter

Pegasus 40 har samma påfallande utseende som sin föregångare, men nu med mer komfort och ventilation för dina fötter. Skon är nu ännu bekvämare eftersom skummet runt kragen har höjts, vilket ger mer komfort och säkrar en bättre passform. Undrar du kanske om Pegasus 40 också passar dig? I denna testrapport hittar du alla fördelar och nackdelar med den nya modellen.

Läs vår testrapport
Nike Pegasus 40 running shoes

Optimal komfort

Extra vaddering i plös och krage ger extra komfort under löpningen. Nike har placerat en speciell sorts mesh i ovandelen som är starkare och mer flexibelt än den vanliga meshen. Detta ger en lätt känsla och extra ventilation.

Full av energi

React Foam är ett lätt, starkt typ av skum för en smidig och lyhörd löpupplevelse. Materialet absorberar stöten vid landning och fördelar den över fötterna. Pegasus 40 har också en Zoom Air-enhet i framfoten och hälen, som pressas ihop vid landning och fjädrar tillbaka vid frånskjut. Faktum är att varje neutral löpare kommer att älska Pegasus 40, oavsett om du är framfots-, mitt- eller hällandare.

Den perfekta passformen

För att säkra att Pegasus har rätt passform har ett band implementerats på insidan av skon, detta band ger extra stöd runt ditt fotvalv.

Nike Air Zoom Pegasus 40

Damer

Shoppa nu!
Nike Air Zoom Pegasus 40

Herrar

Shoppa nu!