Skip to main content

Nike Fast Pack

Your racing shoe for the future of fast

Time saved.

Tänk om det fanns ett sätt att få tillbaka allt du lagt ner i sporten du älskar så mycket? Och inte bara energin och ansträngningen, utan också tiden? Föreställ dig en racingsko som är så snabb att den kan teleportera dig till mållinjen. I sommar förändrar Nike allt du trodde att du visste om hastighet. Med stötskyddsteknik före sin tid kommer du att känna dig fräsch och redo för mer, även efter ett maraton.

Handla damHandla herr

Leave yourself in the dust. 

Leave yourself in the dust. 

Leave yourself in the dust. 

Leave yourself in the dust. 

Leave yourself in the dust. 

Leave yourself in the dust. 

Air Zoom Alphafly
NEXT% 3

Nike Air Zoom Alphafly Next% 3 är designad för löpare som vill få ut det mesta av sin träning och tävlingarna . Att springa snabba tider på distanser upp till maraton är enkelt med Air Zoom Alphafly Next%, som även är bra för långa uthållighetslopp i högre tempo. Designad för att öka din hastighet, stabilitet och självförtroende under varje lopp. Gå för guld med denna tävlingssko!

Handla

ZoomX Vaporfly NEXT% 3

Vaporfly är en av de snabbaste tävlingsskorna på marknaden. Denna tredje version har förnyats från häl till tå, så att ingen rekord är längre säkra. Nike Vaporfly är cirka 17 gram lättare, men har mer dämpning i hälen och framfoten. Oavsett om du springer milen eller ett Marathon så kommer dessa tävlingsskor hjälpa dig att sätta nya personbästa. Tack vare innovationerna är ZoomX Vaporfly Next% 3 nu stabilare, mer energisk och snabbare än någonsin.

Handla

Air Zoomx
Streakfly

Nike Streakfly är en strömlinjeformad och bekväm snabb löparsko designad för att ge löpare fördelen under träning och tävling. Streakfly är en riktig fartdemon som kommer till sin rätt under lopp på 5 till 10 km och under tempo- och intervallträning. Ta din prestation till nästa nivå med denna tävlingssko!

Handla

Find your fast

Snabbhet har olika betydelse för olika löpare. I Nikes Fast Family hittar du det du behöver för träning och tävling. Modellerna delar samma DNA, men också generationer av gammal kunskap och innovationer baserade på löpardata.⁠

Handla damHandla herr