Skip to main content

Find your fast!

Nike Zoom

Ekiden Pack

Se Ekiden Pack

LÅT OSS PRESENTERA NIKE ZOOM EKIDEN PACK

Nike Fast Pack är numera ett oumbärligt inslag i kategorin snabba löparskor. Många löpare har under åren slagit rekord med någon av Nike-modellerna. Nu är det nya året här och Nike presenterar en helt ny färg för Fast Pack, nämligen Ekiden. Ekiden-loppet i Japan är ett särskilt event där löpare från olika universitetslag springer “maraton” i stafett från Tokyo till Hakone, en sammanlagd sträcka på närmare 218 kilometer.

MÖT TEAMET

Nikes Ekiden Fast Pack består av löparskor som gör att du kan springa SNABBT. Geoffrey Kamworor vann till exempel halvmaran i Köpenhamn med Nike ZoomX Vaporfly NEXT% och Eliud Kipchoge bröt den magiska gränsen på 2 timmar för maraton med en prototyp av Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Läs vidare för att se vad FAST-modellerna från Ekiden Pack kan göra för dig och dina nya personliga rekord.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Med populära Alphafly kan du lättare tänja gränser. Denna innovativa tävlingssko lämpar sig särskilt bra för mellan- och framfotslöpare och för långa löprundor i högt tempo. Förutom ZoomX foam och Zoom Air pods har skon en kolfiberplatta i fullängd som ger en kraftfull känsla vid varje steg du tar.

Köp Alphafly

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2

Nike Vaporfly är skon som startade trenden med kolfiberplattor. Även om inte Vaporfly NEXT% kan mäta sig med Alphafly är den ändå utan tvekan en av de snabbaste tävlingsskorna i världen. Vaporfly Next% 2 är efterföljaren till Vaporfly NEXT% och är som gjord för att du ska slå hastighetsrekord på maratonloppet.

Köp Vaporfly

Nike Air Zoom Rival Fly 3

Rival Fly är utformad för hastighet och långdistanser. Modellen lämpar sig perfekt för både tempoträning och långsam löpning. Den mjukare versionen av Cushlon foam tillsammans med Air Zoom under framfoten ger dig en responsiv och fjädrande känsla.

Köp Zoom Rival Fly 3

Nike Air Zoom Pegasus 38

Pegasus, eller “Peg”, är en ikonisk sko från Nike och ett välkänt begrepp inom löparvärlden. Nike Pegasus är känd för sin utmärkta komfort och stilrena design. Nike Pegasus 38 passar utmärkt när du springer både korta och medellånga sträckor.

Köp Pegasus 38