Skip to main content

Your workhorse with wings

Nike Air Zoom Pegasus 38

Din bevingade häst är tillbaka! Nike Air Zoom Pegasus 38 ger den där välbekanta fjädrande känslan för varje steg du tar och har samma responsiva skummaterial som föregångaren. Det ventilerande Mesh-materialet på ovansidan innebär både komfort och hållbarhet och ger en bredare passform kring tårna.

Mångsidighet

Det finns en anledning till att Pegasus anses som den mest mångsidiga löparskon i Nikes kollektion. Och i år har den gjort det igen. Nike Air Zoom Pegasus 38 är utformad för neutrala löpare och passar för både långa och korta löprundor i olika tempo.

Lite gammalt, Lite nytt

Då Air Zoom Pegasus 38 är av de modeller som Nike säljer allra mest av gör man inga drastiska förändringar på de nya utgåvorna. Nummer 38 i ordningen utgör inget undantag. Den ger samma behagliga komfort som man förknippar med Pegasus. Det som är nytt är skons främre del där Nike nu lämnar aningen mer utrymme för tårna. En annan nyhet är att överdelen är gjord av mesh-material som ger härlig ventilation under löpningen och följer stretchigt med foten.

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu så att du inte missar några exklusiva kampanjer, produktlanseringar eller viktiga nyheter.

Varje steg med en studsande känsla

Det lätta Nike React Foam är mycket motståndskraftigt. Pegasus 38 har mer skum än sin föregångare och tack vare detta ger skon bättre dämpning. För att ge till och med ännu mer svikt i steget har Pegasus 38 dessutom en Zoom Air-enhet som placerats tätare mot foten för att ge mer responsiv känsla. För att kunna ta upp belastningen under foten på bästa möjliga sätt är Air-enheten avpassad olika i dam- och herrmodeller. Och givetvis har Nike sett till att behålla den lätta vikten på mellansulan vilket innebär att Pegasus 38:e version också ger dig den där lätta känslan.

Vill du veta mer om tekniken i Nike Air Zoom Pegasus 38? Ta en titt på vår blogg där vi går igenom alla detaljer för den här fantastiska modellen.

Nike Air Zoom Pegasus 38

Kvinnor

Köp
Nike Air Zoom Pegasus 38

Män

Köp