Skip to main content

New Balance Fresh Foam X 880v14

880v14 är en mycket mångsidig löparsko för långdistanslöpning. Fresh Foam-mellansulan är gjord för komfort medan ovandelen i engineered mesh ger en mjuk passform.

Trustworthy and Balanced for Everyone

New Balance Fresh Foam 880v14 är en riktig allroundlöparsko. Oavsett om du springer korta eller medellånga avstånd, kommer löpningen garanterat att vara bekväm med denna sko. Tack vare en helt ny Fresh Foam X-formel erbjuder New Balance 880v14 dynamisk energiåtergivning och en mjuk övergång. Nybörjaren har en pålitlig sko i New Balance Fresh Foam X 880v14 medan mer erfarna löpare kan ha den som en allroundlöparsko.

Läs vår testrapport

Fresh air

Ovandelen på New Balance 880v14 har förnyats och består nu av Engineered mesh-material. Förutom en bekväm passform säkrar detta även hög andningsförmåga. Den invändigt förstärkta hälkappan ger dina vrister extra stöd. Dessutom är 880:ans plös halvt fastsatt på ovandelen så att den inte glider under löpning.

Fresh Foam X

Fresh Foam X-materialet som har designats med precision, ger den mjuka dämpningen i mellansulan. Denna mjukhet i kombination med högre hållbarhet skapar en mjukare löpupplevelse utan att ge dig en vinglig känsla. Det innovativa skummets gör att den nya 880:an håller längre.

Allt under kontroll

Stöter du på gräs eller grus när du springer? Oroa dig inte, ett kraftigt gummi har lagts till under hälen och tåpartiet på skorna som är tåligt mot slitage. Det mjukare gummit under mellan- och framfoten ger något mer komfort. Dessutom är yttersulan lite böjd för en rörelse som följer stegavvecklingen.

New Balance Fresh Foam X 880v14

Dam

Shoppa nu
New Balance Fresh Foam X 880v14

Herr

Shoppa nu