Skip to main content

New Balance Fresh Foam 1080v13

Shoppa damShoppa herr

Lighten up.

New Balance är övertygad om det. Om de bara hade tillverkat en löparsko skulle det vara 1080. Dessa neutrala löparskor erbjuder bred tillgänglighet för löpare på alla nivåer. 1080v13 är uppdaterad med bättre dämpning, lägre vikt och mer flexibilitet. Fresh Foam X-mellansulans dämpning säkrar en mjuk stegavveckling, medan en ovandel i mesh andas och stöder.

New Fresh Foam X Experience

Baserat på forskning och utveckling från New Balance Sports Research Lab, har Fresh Foam 1080 en ny design av yttersulan som gör att framfotens styvhet ökar och en förbättrad rockerprofil för en mjuk övergång. Den nya Fresh Foam X compund är mer energiåtergivande och ger mjukare dämpning. Detta i kombination med lägre vikt och högre stackheight möjliggör längre och bekvämare löpning.

Fresh Foam

Den supermjuka Fresh Foam X-mellansulan ger en ultradämpad löpning och är samtidigt lyhörd. Denna mellansula skapades genom forskning av löpare och deras löpteknik. Sulans bikakestruktur ger mycket dämpning vid landning och en lyhörd känsla vid frånskjut.

New shape

Baserat på forskning i New Balance Sports Research Lab har formen på 1080v13 sula ändrats. Som ett resultat av detta har framfotens styvhet ökat med hjälp av gummi och den har en starkare rocker. Detta säkrar en smidigare stegavveckling.

ecological footprint

Ovandelen är gjord 50 % eller mer av återvunnet material och mellan- eller yttersulan är gjord åtminstone av ett material som innehåller minst 3 % organiskt eller 5 % återvunnet material.

New Balance Fresh Foam 1080v13

Damer

Shoppa nu
New Balance Fresh Foam 1080v13

Herrar

Shoppa nu