Skip to main content

HOKA ONE ONE

MACH 4

Köp nu

SNABB OCH FJÄDRANDE

HOKA ONE ONE:s Mach 4 är en snabb neutral löparsko för dina dagliga löprundor. Den fjärde utgåvan av Mach-modellen är lättare och mer fjädrande än sina föregångare. Tack vare den innovativa PROLY-tekniken i mellansulan ger de här löparskorna utmärkt dämpning. Så bekväma att du kan springa hur långt som helst. Och till och med ännu längre.

DET BÄSTA FRÅN TVÅ VÄRLDAR

Massor av mil men du blir aldrig trött – så kan man sammanfatta HOKA ONE ONE Mach 4. Skons grundläggande egenskaper är inspirerade av Rocket X och Carbon X. Den är gjord av en perfekt kombination av olika skum: en osedvanligt mjuk och lätt skumdel överst och ett gummerat skum underst. Denna typiska PROFLY-teknik ger dig optimal dämpning och ett energifylld tåavstamp.

LÅG VIKT FÖR OPTIMAL HASTIGHET

Det här är en inspirerande sko med sin energifyllda löparkänsla och sitt lätta andningsbara överdelsmaterial. Överdelen sluter sig bekvämt kring foten och känns behagligt åtsittande hela vägen runt.

Mach 4 har en lätt fotbädd som håller foten närmare marken. Och där ser det stadiga materialet till att ge dig ett effektivt avstamp.

JÄMFÖRBARA MED:

Mach 4 har hämtat sina karaktäristiska egenskaper från olika modeller av HOKA ONE ONE löparskor. Läs vidare för att ta reda vilka modeller dessa är och vilka likheterna och skillnaderna är.

FLY

Mach 4 är en del av HOKA:s FLY-kollektion. Den här kollektionen handlar helt och hållet om hastighet och är omtalade för sin PROFLY-teknik: en mellansula som ger dig ett mjuk nedslag och en lyhörd löparkänsla.

HOKA ONE ONE Carbon X 2

Carbon X 2 har en innovativ kolfiberplatta. Mach 4 är något lättare än den här modellen.

HOKA ONE ONE Rincon 2

Båda skorna är utmärkta för dina dagliga tempoträningar. Rincon 2 är till och med ännu lättare än Mach 4.

HOKA ONE ONE Clifton 7

En sko för daglig användning – precis som Mach 4. Clifton 7 är aningen mjukare men mindre lyhörd.

HOKA ONE ONE MACH 4

Dam

Köp nu
HOKA ONE ONE MACH 4

Herr

Köp nu