Skip to main content

ENTER RUNNING BLISS

HOKA Clifton 9

Handla damHandla herr

Den perfekta balansen mellan mjukt och lätt

Den nionde versionen av den berömda Clifton har lanserats. Denna sko för neutrala löpare är lättare och mer dämpad än någonsin tidigare. 3 mm högre, en förnyad löpupplevelse med responsivt nytt skum och en förbättrad suldesign.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

Clifton 9 är den perfekta skon för din dagliga löpning

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

Lätt

Denna allround löparskor har en ovandel i Open-Engineered Mesh. Detta snygga och 100% veganska material erbjuder optimal andningsförmåga. Den mjuka konstruktionen vid plösen förhindrar att den glider under din löpning. Dessutom underlättar den högre plösen baktill att kliva in i skon.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

Stabil och smidig

Mellansulan består nu av ett mjukt och lätt CMEVA-material. Sulan är också 3 millimeter tjockare än sin föregångare, men 5 millimeter drop har behållits. Sulans bredd ger en stabil känsla under övergången. Early Stage Metarocker ser till att övergången från häl till tå är smidigare.

HOKA Clifton 9
HOKA Clifton 9

Greppet du behöver

HOKA använder Durabrasion gummi på strategiska ställen i yttersulan. Detta ökar skons hållbarhet, håller vikten låg samtidigt som du fortfarande har det grepp du behöver i både våta och torra förhållanden.

Kraften i Clifton

Tack vare den tjocka mellansulan och det mjuka materialet är HOKA Clifton 9 den perfekta skon för att springa många kilometer. Clifton 9 skyddar din kropp väl mot all impact från alla dina löpsteg. Tack vare sulans form, som kryper upp från mellanfoten mot tårna, rullar du så att säga från häl till tå. HOKA var ett av de första märkena som använde detta med Clifton. Vill du veta mer om HOKA Clifton 9?

Läs vårt test
HOKA Clifton 9

Damer

Köp nu
HOKA Clifton 9

Herrar

Köp nu