Skip to main content

Craft

CTM Ultra Carbon

Köp nu

GJORD FÖR ULTRADISTANSER

Efter månader med finslipning i labbet har Craft utvecklat en kolfibersko som särskilt tagits fram för ultralöpare. CTM Ultra Carbon är hållbar och återger mängder med energi tack vare sin karbonfiberplatta. Oavsett om du springer maraton eller ultradistans är detta rätt sko för dig.

ULTRALÄTT OCH STABIL

Ultra Platform™ är den ultralätta nedersta skiktet av CTM och utgör skons underdel. Allt är välbalanserat så att det känns enkelt att springa och hålla sig i form, vilket är viktigt under löprundor i snabbt tempo. Kolfiberplattan återger energi och gör det stadigt när du springer på gropigt och ojämnt underlag. Tillsammans med den robusta yttersulan gör plattan att du kan springa ultra-trailmaraton i höga hastigheter!

Vault Foam™

Snabbt, lätt, tåligt. Det är vad som utmärker Vault Foam™. Detta hållbara skummaterial har en underdel av EVA-material och garanterar dig ett konstant driv framåt.

ANATOMISK TÄVLINGSPASSORM

Löparskorna passar som en handske tack vare den täta och robusta passformen runt foten. Den anatomiska framdelen har gott om plats för tårna. Tack var detta kan du få ut det mesta av dina skor.

Ultra Carbon Plate™

Sväva i luften precis som när du hoppar studsmatta, det är så det känns med Ultra Carbon Plate™. Det som gör den här kolfiberplattan så speciell är den har en delning mellan stortån och resten av tårna. Tack vare detta får du enastående dämpning till och med på ojämna underlag.

Craft

CTM Ultra Carbon

Män + Kvinnor
Köp nu