Skip to main content

Brooks Ghost 16

Feel-good miles

Köp Ghost 16 damKöp Ghost 16 herr

Let’s run there.

Brooks Ghost är en stor favorit bland många löpare. Den senaste versionen, Ghost 16 är tack vare DNA LOFTv3 mellansulan mjukare och lättare än någonsin. Denna snygga löparsko finns i flera nya och vackra färger. Få ut det mesta av varje löpsteg med nya Ghost 16. Är du lika intresserad som vi? Beställ Brooks Ghost 16 i vår webbshop.

Your daily run companion with a just-right feeling underfoot.

Shoppa Ghost 16

Superieur comfort

Med DNA LOFT v3 mellansulan är Ghost 16 perfekt balanserad samt bekvämare och lättare än någonsin. Tack vare denna innovativa mellansula kan du springa dina dagliga mil på ett trevligt och behagligt sätt.

Smidig stegavveckling

Den mjuka dämpningen och yttersulans nya design i kombination med Segmented Crash Pad (som absorberar stöten från landningen) får man en mjuk häl-till-tå övergång.

Förbättrad ovandel

Skons uppdaterade airmesh-ovandel som andas ger dina fötter den komfort de förtjänar. 3D Fit Print-tekniken har använts i ovandelens design, vilket ger extra struktur och ökar flexibiliteten i ovandelen.

Turn daily miles into daily endorphins in the better-than-ever Ghost 16.

Ghost 16 dam

your trusted run companion

Brooks Ghost har varit en av de mest populära löparskorna i flera år. Vi välkomnar nu den sextonde versionen. Den senaste Brooks Ghost är en neutral allround löparsko som är utmärkt för din dagliga löpning. Beställ Ghost 16 för damer nu!

Shoppa Ghost 16 dam

Ghost 16 herr

your trusted run companion

Tror du att du känner Brooks Ghost? Då vill vi presentera till dig det senaste tillskottet i Ghost-kollektionen. Den nya Ghost 16 är bekvämare och lättare än någonsin. Snör på dig Ghost 16 löparskorna och var beredd på att tänja på gränserna.

 

Shoppa Ghost 16 herr
Brooks

Dam

Shoppa nu
Brooks

Herr

Shoppa nu