Skip to main content

Unlock real spead

NÄR DET HANDLAR OM TÄVLINGSLOPP, ÄR HYPERION-SKOR DÄR FÖR ATT TÄNJA PÅ GRÄNSERNA, SÄTTA NYTT PB OCH VINNA TÄVLINGAR. VILKEN HYPERION VÄLJER DU?

Hyperion Elite

Stryk över ditt nuvarande PB, för med Hyperion Elite 4, Hyperion Elite MD eller Hyperion Elite LD kommer du att tänja på dina gränser. Brooks Elite är en extremt mångsidig sko som är omtyckt bland många löpare.

Shoppa Hyperion Elite

Hyperion Max

Hyperion Max är en snabb tävlings- och temposko med mycket energiåtergivning. Namnet kanske säger allt, men Brooks Hyperion Max är en perfekt sko för löpare som vill få ut det mesta av varje tävlingslopp.

Shoppa Hyperion Max

Hyperion GTS

Hyperion GTS är en sann hastighetsdemon. Brooks Hyperion GTS är speciellt designad för löpare med överpronation som vill få ut det mesta av sina tävlingslopp. Speed up till seger med Brooks Hyperion GTS.

Shoppa Hyperion GTS

Testat av rekordhållare och världsmästare

De olika modellerna i Hyperion-serien har testats och finjusterats av Brooks egna mästare. Hyperion-skorna är snabba skor som har hjälpt våra atleter att springa ifrån den ledande gruppen. Slå även ditt personliga rekord med Brooks Hyperion-kollektionen.

supernatural speed that wins races.

Josh Kerr

Världsmästare

Erika Kemp

USA-mästare

Nia Akins

USA-mästare

CJ Albertson

Världsrekordshållare

Brooks Hyperion

Dam

Köp nu
Brooks Hyperion

Herr

Köp nu