Skip to main content

Stability in motion

Brooks Adrenaline

GTS 24

Pre-order damPre-order herr

So you can find your go-to-support

Adrenaline GTS från Brooks är känd för sin höga nivå av löpkomfort och lyxiga instegskänsla. Allroundlöparskorna ger stöd för löpare som överpronerar när de behöver det, till skillnad från den kontinuerliga korrigeringen som de flesta antipronationsskor ger. Den första Adrenaline lanserades 1996. Med tiden blev Adrenaline GTS lättare, mjukare, med smidigare övergångar och holistiskt stöd. Upptäck nya Brooks Adrenaline GTS 24 på 21RUN.

Pre-order nu

Stödjande ovandel

Adrenaline GTS24 har en 3D Fit Print för optimalt stöd från ovandelen. Engineered Air Mesh-överdelen erbjuder andningskomfort och är extra stadig på insidan av foten för optimal stabilitet under stegavvecklingen.

Det finns i DNA:t

Mellansulan på Adrenaline GTS 24 är gjord av 100 % DNA LOFT V3-material. Detta skum ser till att din löpning känns mjuk och smidig. Brooks olika typer av dämpningsteknologier börjar alla med DNA i namnet. Varför är det så? Eftersom skummet svarar på dina unika löpsteg.

Keeps your body in its natural motion path

Brooks välkända GuideRails ger bara stöd när din löpstil behöver det. Vid överpronation ger denna teknik vägledning för att hjälpa fötterna att röra sig i rätt linje och rörelse. Detta ger mindre press på knäna, vilket minskar risken för skador.

Produktexperterna har ordet

Med en uppdatering av ovandelen och mellansulan tar Brooks Adrenaline GTS24 ytterligare ett steg till en ny komfortnivå. Brooks Adrenaline GTS23 fans kan enkelt byta till den nya versionen. Har du en lite bredare fot, finns Brooks Adrenaline GTS24 även i en bred version för damer och herrar. Denna modell har en bredare framfot så att dina fötter får mer plats.

Läs vår testrapport
Brooks Adrenaline GTS 24

Dam

Pre-order nu
Brooks Adrenaline GTS 24

Herr

Pre-order nu