Skip to main content
logo asics

ASICS NAGINO

The Women’s Collection

Den här kollektionen är till för att inspirera kvinnor att ta lite mer tid för sig själva. Fly vardagens stress och njut.
Upptäck nu

When she moves, she breathes.

Hon är bekymrad, oroar sig, jobbar, är ständigt upptagen. Men när hon rör sig hämtar hon andan. Syftet med NAGINO-kollektionen är att få dig att känna dig så bekväm och självsäker som möjligt. Designad av kvinnor för kvinnor. Tillverkad för att hjälpa varje kvinna att hitta sitt inre tillstånd av lugn och ro.

Sound Mind Sound Body

凪 [nagi]

the calm state of water.

乃 [no]

one’s true color. Being yourself.

Varje del i NAGINO-kollektionen är målmedvetet designad för att inspirera kroppsförtroendet och göra det möjligt för kvinnor att röra sig lätt och fritt. Funktionella prestationsegenskaper i kombination med mjuka material för en bekväm känsla.

De mjuka färgerna väcker minnen från morgnar på stranden. Alla produkter kan kombineras beroende på dina preferenser och väderförhållanden.

Upptäck kollektionen

Nothing feels better than moving with ASICS

Förutom löparkläder hittar du även olika ASICS löparskor i NAGINO-kollektionen. Välj till exempel den neutrala löparskon ASICS Gel Nimbus 25. Utsedd av löpare till den bekvämaste löparskon i ett oberoende test av The Biomechanics Lab. Eller skulle du hellre välja ASICS Novablast 3? Med spänstig FF BLAST PLUS skumteknik för en lättare känsla och en energifylld löpupplevelse.

Se NAGINO löparskor

Sound mind. Sound body.

Namnet ASICS är inspirerat av akronymen av den latinska frasen “Anima Sana In Corpore Sano” (“Du bör be om ett sunt sinne i en sund kropp”). Dessa ord gjorde ett stort intryck på ASICS grundaren Onitsuka och inspirerade honom så småningom att engagera sig i tillverkningen av atletiska skor. Hans mål: att stödja ungdomars kropp och själ genom sport. Med ett sunt sinne får vi den motivation vi behöver för att röra oss som vi vill. När vi tränar våra kroppar stimulerar vi också våra sinnen att bli optimistiska, energiska och skarpa.

Sound mind. Sound body.

De naam ASICS is geïnspireerd op het acroniem voor de Latijnse uitdrukking “Anima Sana In Corpore Sano” (“Je moet bidden voor een gezonde geest in een gezond lichaam”). Deze woorden maakte diepe indruk op de oprichter, de heer Onitsuka, en inspireerde zijn toewijding aan het maken van sportschoenen. Zijn doel: de gezonde geest en het lichaam van jonge mensen te voeden door middel van sport. Met een gezonde geest zullen we gemotiveerd zijn om te bewegen zoals we willen en wanneer we ons lichaam bewegen, bewegen we onze geest om optimistisch, energiek en helder te worden.