Skip to main content

logo asics

ASICS Lite-show

Feel so confident, like you can run at any time

Se damSe herr

Nothing feels better

Lite-Show klädkollektion är speciellt designad för att göra löpare synliga i svagt ljus. Den avancerade reflekterande teknologin är utmärkt för användning i mörker och reflekterar allt ljus som lyser på den. Förutom synlighet, så skyddar Lite-Show-kläderna dig även mot olika väderförhållanden som regn och vind.

Var tuffare än vädret

Vintermånaderna kommer och du vill fortsätta springa utomhus. Var synlig och torr utan att ge upp komfort och stil. Oavsett om du springer tidigt på morgonen eller sent på kvällen, gör kläderna och skorna från Lite-Show-kollektionen att du är synlig i svagt ljus i 360-grader.

ASICS Lite-Show för damer

Shoppa nu

ASICS Lite-Show för herrar

Shoppa nu

Gel Kayano 30

Stabilitet, synlighet och självförtroende. Den uppdaterade ASICS Gel Kayano 30 klarar av alla väderförhållanden.

Shoppa nu

GT-2000 12

Din bästa löparsko med stabilitetssytem. Denna sko passar för alla distanser, oavsett om du ska springa 5km eller en lång löprunda.

Shoppa nu

Gel Cumulus 25

Lätt i vikt och bekväm för alla väderförhållanden. Den senaste Cumulus 25 klarar står emot alla väderförhållanden.

Shoppa nu

Sound mind. Sound body.

Namnet ASICS är inspirerat av akronymen av den latinska frasen “Anima Sana In Corpore Sano” (“Du bör be om ett sunt sinne i en sund kropp”). Dessa ord gjorde ett stort intryck på ASICS grundaren Onitsuka och inspirerade honom så småningom att engagera sig i tillverkningen av atletiska skor. Hans mål: att stödja ungdomars kropp och själ genom sport. Med ett sunt sinne får vi den motivation vi behöver för att röra oss som vi vill. När vi tränar våra kroppar stimulerar vi också våra sinnen att bli optimistiska, energiska och skarpa.