Skip to main content

UPPTÄCK HELT NYA ASICS GLIDERIDE 2

SPRING LÄNGRE I BÅDE TID OCH RUM

ASICS GlideRide2 är utformad för att du ska kunna springa både längre sträckor och längre stunder utan att det tar mer energy. Hur lyckas GlideRide med detta konststycke? Den stela framfoten och den rundade sulan gör att du springer mer effektivt. Om du är en neutral löpare kan du avverka kilometer efter kilometer som aldrig förr och kommer tänka både en och två gånger innan du bestämmer dig för att lägga av för dagen.

Köp ASICS GlideRide 2

RULLA FRAMÅT MED MAXIMAL DÄMPNING

GlideRide har en mellansula av FLYTEFOAM. Det mjuka dämpande materialet återger energi och mildrar nedslaget genom att fördela det över hela foten. Den rundade formen på sulan minskar belastningen på musklerna vid nedslaget och avstampet. Denna rundade sula kallas för GUIDESULE och har avgörande betydelse för att du ska uppleva löpningen mjuk och jämn. Den centrala tyngdpunkten hos GlideRide 2 sitter i hälen, och gör därmed modellen perfekt för löpare som landar på hälen. Den rundade sulan hjälper också till att driva dig framåt, medan Guidance Trusstic-systemet främjar en naturlig övergång från häl till tå.

GRÄNSLÖS ENERGI,

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

I jämförelse med den första versionen av GlideRide är denna andra upplaga mycket lättare. Överdelen på GlideRide 2 är mjukare och gjord av engineered mesh. Det här materialet sluter sig tätt kring foten men blir ändå inte för stelt. Det ger också lätt stöd och stabilitet vilket gör att skon får en väldigt bekväm passform.

ÄR DU REDO FÖR DIN NÄSTA UTHÅLLIGHETSLÖPNING?

KÖP ASICS GLIDERIDE 2 HOS 21RUN
ASICS GlideRide 2