Skip to main content

logo asics

The most comfortable running shoe

Upptäck ASICS Gel Nimbus 26

Shoppa damShoppa herr

Take your mind to an amazing place

ASICS Gel Nimbus är populär, särskilt bland långdistanslöpare. Löparskorna för neutrala löpare är kända för att ge en lyxig löpkänsla och mycket dämpning. Nimbus 26 har uppdaterats med nya material som gör att du kan springa ännu mjukare och smidigare. Träning kan hjälpa dig att nå något fantastiskt. När du rör på din kropp, så rör du också ditt sinne. Detta är en känsla som finns där för alla.

Mjuk landning

FF BLAST PLUS ECO-mellansulaskum i hela längden kombinerat med PUREGEL-teknik ger bättre dämpning och mer komfort än någonsin.

Hållbar prestation

FF BLAST PLUS ECO-skummet är 24 % mer hållbart än det genomsnittliga skummet i branschen. Ovandelen är gjord av återvunnen polyester som gör Nimbus ännu mer miljövänlig.

Premium estetik

Den mjuka och specialdesignade ovandelen ger integrerat stöd och andningsförmåga med ett förstklassigt utseende och känsla.

ASICS-designfilosofi

ASICS har decennier av produktkunskap och arbetar enligt Kaizen-principen. Kaizen är en approach för att skapa ständig förbättring baserat på idén att små, kontinuerliga förändringar kan skapa stora förbättringar. I år firar ASICS 26 år av överlägsen produktdesign med Gel Nimbus 26. Denna modell skapades genom bl.a. noggranna tester av fokusgrupper med kvinnliga idrottare i USA, Europa och Australien.

ASICS testar idrottare för påfrestning, arbetar med biomekanisk forskning, engagerar sig åt hållbar innovation och använder Kaizens hantverk för att skapa produkter som känns bäst för både kropp och själ.

#SoundMindSoundBody

En ny löpupplevelse

ASICS Nimbus 26 bygger på de tidigare modellernas framgångar. Med en mjukare krage och bättre grepp har Nimbus 26 tagit ytterligare två steg mot ultimat komfort under långa löpsträckor. Med denna modell kan du bekvämt springa både korta och långa distanser och med lätthet nå dina mål. Är du nyfiken på om denna löparsko passar dig? Vår produktexpert Daan har testat Nimbus åt dig och här kan du läsa vad han har kommit fram till.

Läs mer

ASICS Gel Nimbus 26

Dam

Shoppa nu

ASICS Gel Nimbus 26

Herr

Shoppa nu