Skip to main content

Asics gel

kayano™ 31

Stability never felt like this

Shoppa Kayano 31 damShoppa Kayano 31 herr

Experience comfort in every step

De legendariska Gel Kayano löparskorna har i åratal varit omtyckta av löpare runtom i världen. ASICS Gel Kayano 31 är för närvarande den bekvämaste skon för löpare som pronerar. Den nya ASICS Gel Kayano 31 erbjuder maximalt stöd och stabilitet med varje löpsteg. Kayano ger dig alltid en stabil löpupplevelse.

Shoppa ASICS Gel Kayano 31

From unsure to unstoppable

Gel Kayano 31 erbjuder maximalt stöd och ultimat komfort. Den uppdaterade stabilitetsskon är designad för att du ska kunna springa allt längre. Kombinationen av 4D GUIDANCE SYSTEM, PureGEL-tekniken och FF BLAST PLUS ECO-skummet säkrar en otrolig upplevelse av komfort när du springer. Få ut det mesta av varje löpsteg med Gel Kayano 31-skon.

4D GUIDANCE SYSTEM

Den uppdaterade 4D GUIDANCE SYSTEM-tekniken reagerar på din kropps rörelser och ger det adaptiva stöd du behöver. Kayano-skorna är utmärkta för löpare som behöver lite mer stabilitet.

PureGEL teknik

PureGEL är den senaste generationens gel som nu är ännu lättare och mjukare än tidigare. Den nya PureGEL-tekniken ger bättre stötdämpning och mer komfort. Tack vare PureGEL kan du nu springa dina dagliga kilometer på ett trevligt och behagligt sätt.

FF BLAST PLUS ECO

FF BLAST PLUS ECO-skummet säkrar en mjukare landning och en lyhörd känsla med varje löpsteg du tar. Upplev en mjukare löpkänsla och ge dina fötter den komfort de förtjänar.

Review: Gel Kayano 31

Produktexperterna på 21RUN har testat Gel Kayano 31 åt dig och berättar gärna allt om det senaste tillskottet från ASICS.
Som löpare vill du alltid bli bättre. Överträffa dig själv genom att springa längre, snabbare eller oftare i veckan. Gel Kayano har blivit ännu bättre och bekvämare än den tidigare utgåvan. ASICS Gel Kayano 31 överraskade oss positivt.

Läs vår testrapport

ASICS-DESIGNFILOSOFI

ASICS har decennier av produktkunskap och arbetar enligt Kaizen-principen. Kaizen är en approach för att skapa ständig förbättring baserat på idén att små, kontinuerliga förändringar kan skapa stora förbättringar. I år firar ASICS 31 år av överlägsen produktdesign med Gel Kayano 31. Denna modell skapades genom bl.a. noggranna tester av fokusgrupper med idrottare i USA, Europa och Australien.

ASICS testar idrottare för påfrestning, arbetar med biomekanisk forskning, engagerar sig åt hållbar innovation och använder Kaizens hantverk för att skapa produkter som känns bäst för både kropp och själ.

ASICS Gel Kayano 31

Dam

Shoppa nu
ASICS Gel Kayano 31

Herr

Shoppa nu