Skip to main content

ALTRA

FWD Experience series

Upptäck Altra FWD Experience-kollektionen

Vi vill gärna presentera de senaste tillskotten i Altra FWD Experience-kollektionen: Experience Flow, Experience Form och Experience Wild. Experience-kollektionen är känd för den naturliga löpupplevelsen och de lätta löparskorna med en responsiv sula. Med FWD Experience-kollektionen kan du njuta av löpning med den perfekta blandningen av prestanda, komfort och stil. Se alla nya modeller, stilar och färger för olika typer av löpare.

Run more. Effort less.

EXPERIENCE FLOW

Experience Flow löparskorna är utmärkta för din dagliga löpning. Med de lätta Experience Flow-skorna upplever du den perfekta kombinationen av komfort och prestanda. Ta på dig dina Experience Flow löparskor och förbered dig på att töja på gränserna.

Shoppa Flow DamShoppa Flow Herr

EXPERIENCE FORM

För långdistansentusiaster finns Experience Form löparskorna. Dessa allroundskor för löpare med överpronation är kända för sin låga vikt och säkrar bekväma kilometer med extra stabilitet. Dina fötter kommer att tacka dig för varje löpsteg!

Shoppa Form DamShoppa Form Herr

EXPERIENCE WILD

Experience Wild löparskorna är speciellt designade för alla dina trailäventyr. Experience Wild är en teknisk och lätt löparsko som är väldigt lämplig för att springa långa trailsträckor och i utmanande terräng.

Shoppa Wild DamShoppa Wild Herr

ALTRA

Med sin innovativa nya design skiljer Altra sig från många andra märken på marknaden. Altras löparskor har en bredare framfot, vilket bidrar till en mer naturlig löpstil för överlägsen komfort och stabilitet under varje löppass. Hos Altra kombinerar man teknik med en snygg design, vilket gör Altra väldigt populärt bland många löpare.

Shoppa Altra