Skip to main content

ALTRA

Escalante 4 & Escalante Racer 2

Upptäck Escalante 4 &
Escalante Racer 2

Escalante 4 och Escalante Racer 2 är här, med ett helt nytt, modernt utseende. Dessa speciella Altra-klassiker har en ny design för att erbjuda en bättre passform. Du kan använda dessa fräscha Escalantes hela dagen lång. Läs mer om Escalante 4 och Escalante Racer 2 nedan.

Uppdaterad för din löpning

Escalante 4

Altra Escalante 4 löparskor är perfekta för din dagliga löpning. Denna efterföljare till den populära Escalante 3 är en riktig allrounder. Med den nya Altra EGO™-mellansulan i skum och standard FootShape™-passform får du en förbättrad löparsko designad för att göra varje löpning så bekväm och lätt som möjligt. Ta på Escalante 4 och förbered dig på att tänja på gränser.

Shoppa Escalante 4 DamShoppa Escalante 4 Herr

Escalante Racer 2

Namnet säger nog allt, men Altra Escalante Racer 2 är designad för löpare som vill få ut det mesta av sina lopp och träning. Med alla funktioner som i Escalante, men snabbare. Engineered Mesh-överdelen är den perfekta kombinationen av bekvämlighet, lätthet och andningsbarhet. Upplev ultimat hastighet med Altra Escalante Racer 2.

Shoppa Escalante Racer 2 DamShoppa Escalante Racer 2 Herr

ALTRA

Altra vet hur man perfekt kombinerar teknisk innovation med en stilig och modern design. Altra bidrar mycket till löparvärlden genom att designa och producera nyare och bättre löparskor. Altra löparskorna har en bred framfot som främjar ett så naturligt löpmönster som möjligt, vilket bidrar till överlägsen komfort och stabilitet. Altra löparskor är därför särskilt populära bland löpare över hela världen.

Shoppa Altra