Skip to main content

UTFORMAD FÖR KVINNLIGA LÖPARE

adidas Ultraboost 22

RESULTATET AV 1,2 MILJONER FOTSKANNINGAR

Med Ultraboost på fötterna får du den perfekta balansen mellan vikt, dämpning och energiåtergivning. Forskning visar att anatomi och biomekanik skiljer sig avsevärt åt mellan män och kvinnor. Nu har adidas tagit fram den perfekta passformen för kvinnliga löpare med hjälp av 1,2 miljoner fotskanningar. I Ulstraboost 22 har allt det du älskar hos skon anpassats till kvinnors fötter.

Köp nu

KOMFORT SOM SKRÄDDARSYTTS FÖR KVINNORS FÖTTER.

Överdelens strumpliknande uppbyggnad har en mer skräddarsydd passform och omsluter därmed foten bättre. Den smalare delen kring hälen är försedd med följsamt minnesskum. Det innebär att häldelen helt anpassar sig efter din fot.

STÖD VID ÖVERPRONATION

Överpronation är vanligare bland kvinnliga löpare. För att se till att fotvalvet inte sjunker ner inåt under förflyttningen från häl till tå har skons struktur förstärkts på insidan. Ett så kallat Tuned Medial Pattern (ett mönster i mitten av sulan) hjälper till att korrigera vid behov.

SMIDIGT FRAMÅTDRIV

Tack vare den anpassade gummisulan Continental ges mer plats för BOOST-materialet, vilket ger en smidig och stabil övergång.

ÄR UB22 FÖR HERR OFÖRÄNDRAD? SJÄLVKLART INTE!

Dammodellen av Ultraboost 22 har alltså fått många innovativa uppdateringar, men självklart har man även tänkt på herrmodellen. Bland annat har den manliga versionen av UB22 ett inbäddat utrymme som gör skon mer flexibel. Dessutom innebär Primeknit+ Forge-tekniken i ovandelens material mer stöd och en förbättrad sluten passform.

Köp till damKöp till herr

ÖKAD HÅLLBARHET

Redan föregångaren till den här versionen, Ultraboost 21, är skapad av återvunnet material. Ovansidans material är framställt av högeffektivt garn som till minst 50 % består av Parley Ocean Plastic. Övriga andelen garn är gjort av återvunnen polyester. Med Ultraboost 22 går adidas ett steg längre: i den nya modellen hittar vi även återvunnet Continental-gummi och TPU-material. Sådana inslag gör den här skon till den mest hållbara vi hittills sett i Ultraboost-serien.

Herr och dam

adidas Ultraboost 22

Köp nu
Fullända din löpning

Löparkläder

Köp nu