Skip to main content

Ultraboost | Ultra Energy

adidas Ultraboost 5 & Ultraboost 5X

The ultimate running experience

adidas har gjort om Ultraboost helt och hållet och skon är lättare och mer responsiv än någonsin. Med Ultraboost på fötterna har du den perfekta balansen mellan vikt, dämpning och lyhördhet. Ultraboost-skorna från adidas är resultatet av år av forskning och omfattande tester samt är speciellt designade för varje löpare som vill få ut det bästa av sig själva. Upptäck de senaste skorna Ultraboost 5 och Ultraboost 5X nu.

Shoppa Ultraboost damShoppa Ultraboost herr

Lightboost V2-foam

Tack vare den innovativa mellansulan är de senaste Ultrabootsna bekvämare än någonsin. Lightboost V2-skummet är extremt lätt tack vare sin molekylära design. Sulans design består av hundratals Boost-kapslar som är fulla av energi. Boost-sulan ger en energisk känsla med varje löpsteg du tar.

Förnyad ovandel

Ovandeln PRIMEKNIT+ håller dina fötter svala och bekväma från början till slut. Visste du att ovandelen på Ultraboost består av hela 90 % återvunnet material? Ultraboost-skorna har en perfekt passform, så att de är riktigt bekväma och säkra runt fötterna.

Hållbar yttersula

Premium Continental™ Rubber används i framfoten för extra fäste och grepp under varje löprunda. Yttersulan ger 30% mer grepp, bättre markkontakt samt gör att varje löpare kan springa mer effektivt. Ytterligare en fördel är att Continental™ Rubber också är mycket hållbart och slitstarkt.

Test: adidas Ultraboost

Produktexperterna på 21RUN har testat löparskorna adidas Ultraboost 5 och Ultraboost 5X åt dig och delar med sig gärna alla detaljer om Ultraboost-modellerna. adidas Ultraboost är en av de populäraste löparskorna i världen och med de senaste modellerna har adidas tagit ett steg längre: ännu lättare och mer lyhörd. Nyfiken på om adidas Ultraboost är något för dig? Läs gärna vår blogg.

adidas
Ultraboost 5

Vi presentera det senaste tillskottet till Ultraboost-kollektionen. adidas Ultraboost 5 är en allround löparsko som är utmärkt för din dagliga löpning. Ultraboost blev snabbt känd för sin Boost-teknologi, som även har införlivats i andra adidas löparskor tack vare sin stora framgång. Ta på dig de senaste adidas Ultraboost-skorna och du är redo att tänja på dina gränser.

Shoppa adidas Ultraboost 5

adidas
Ultraboost 5X

Nya Ultraboost 5X är bekvämare och lättare än någonsin och är en riktig allrounder. Dessa Ultraboost 5X-skor är utrustade med teknik som hjälper dig att få ut det mesta av varje kilometer. Skillnaden mellan Ultraboost 5 och Ultraboost 5X är i ovandelen. 5:an har den klassiska plastkonstruktionen som vi känner till från tidigare versioner, medan 5X sitter som en strumpa och är därmed ännu lättare.

Shoppa adidas Ultraboost 5X
adidas löparskor

Dam

Shoppa nu
adidas löparskor

Herr

Shoppa nu