Skip to main content

UPPTÄCK ADIDAS NYA KOLLEKTION

Trust your run

SPRING SJÄLVSÄKERT

Alla har ett mål med sin löpning. Oavsett om du springer för nöjes skull, för att må bra eller för att slå nya personliga rekord är det oerhört viktigt att ha pålitlig utrustning. Genom att välja rätt skor och bekväma kläder har du redan tagit första klivet mot dina mål.

Den här säsongen presenterar adidas sin nya kollektion Trust Your Run. En del av den här kollektionen är Solar Boost 3, en sko som tagits fram för uthållighetslöpning och snabbhetsträning. En annan modell i kollektionen är Supernova+ som är särskilt utformats med tanke på nybörjare inom löpning.

adidas Solar Boost 3

adidas Solar Boost är vida omtalade för sin mångsidighet. Oavsett om du just börjat springa eller om du tränar inför ett maraton: med adidas Solar Boost är du 100% redo att klara dina mål. Även den berömda Boost-dämpningen hittar man i den här modellen. Boost-materialet är mycket responsivt och fördelar trycket jämnt över foten. Linear Energy Push (LEP)-systemet ger mer stadga åt mellan- och framfoten vilket gör att du behöver lägga mindre energi i steget. Tack vare LEP- och Boost-materialet får du en rejäl framåtpush vid varje avstamp. En Energiskena kring skon ger extra stöd, vilket är helt perfekt när du ger dig ut på en lång uthålligshetsrunda.

Köp adidas Solar Boost 3

adidas Supernova+

adidas Supernova+ har speciellt utformats för nybörjare inom löpning. De här skorna ger det nödvändiga stödet och dämpningen och du kan ge dig ut på dina löprundor utan minsta tvekan. Den lätta och perfekt andningsbara Primegreen-överdelen är strategiskt utformad för att ge perfekt balans mellan flexibilitet och stabilitet. Mellansulan är gjord av Boost-and-Bounce-material för en fjädrande och dämpad löpning. Det här materialet innebär energiåtergivning med varenda steg du tar och ger dig en riktigt bekväm löparkänsla. Denna “Plus”-variant av den vanliga Supernova-modellen har nu Boost-material även i framfoten. Var kommer Supernova+ bäst till sin rätt? Under dina dagliga löprundor, både korta och långa.

Köp adidas Supernova+
adidas outfit

FULLÄNDA DIN LOOK!

Löparkläder för kvinnor
adidas outfit

KÖP EN NY ADIDAS OUTFIT

Löparkläder för män