Skip to main content

gear up

for the season

OAVSETT OM DU ÄR EN ENTUSIASTISK LÖPARE ELLER OM DU JUST BÖRJAT TA ”DINA FÖRSTA STEG” KAN DU HOS ADIDAS HITTA LÖPARSKOR SOM MATCHAR MED DINA MÅL OCH DIN ERFARENHET. SUPERNOVA+ OCH SOLAR BOOST 3 ÄR TVÅ NYA MODELLER SOM VI GÄRNA VILL BERÄTTA LITE MER OM.

SUPERNOVA+ och SOLAR BOOST 3

Supernova+ har utformats särskilt med tanke på nybörjare medan Solar Boost 3 är en äkta allround-löparsko. Är du ute efter en prisvärd, okomplicerad och bekväm löparsko som du känner dig avslappnad i när du springer dina rundor? Då är Supernova+ perfekt för dig. Om du däremot vill ha en löparsko som kan användas vid olika sorters träning, då bör du välja Solar Boost 3. Den passar allt från långdistanslopp till blixtsnabba träningsrundor.

Upptäck nu

adidas Supernova+

adidas Supernova+ har särskilt utvecklats för nybörjare inom löpning. De här löparskorna ger det stöd och den avlastning du behöver för att dina löpturer ska kännas bekväma, avslappnande och bekymmersfria. Den lätta, andningsbara ovandelen på Primegreen med strategiskt placerade övre lager innebär perfekt balans mellan flexibilitet och stabilitet. Mellansulan är gjord av Boost och Bounce-material - för att det ska bli fjädrande och dämpande. För varje steg du tar får ny kraft så att löpningen blir behaglig. Jämfört med den vanliga Supernova-modellen har denna nya ”plusversion” även Boost-material i framfoten. Vilket är då det bästa sättet att använda adidas Supernova+? Använd dem på dina dagliga löpturer, oavsett om det handlar om en kort runda före jobbet eller vid söndagens långa uthållighetsträning.

Köp adidas Supernova+
Upptäck nu

adidas Solar Boost 3

adidas solas Boost är känd för sin mångsidighet. Oavsett om du tränar inför ett maraton eller precis har börjat löpträna är adidas Solar Boost 3 den sko som kan hjälpa dig att uppnå dina löparmål, vilka de än är. I likhet med flera andra av adidas löparskor har också Solar Boost 3 adidas legendariska Boost-dämpningsmaterial. Boost-material är känt för sin lyhördhet men även för att det låter stötarna från nedtrampet fördelas jämnt över foten. Därmed säkerställs att inte bara ett enda ställe på foten belastas. Det linjära push-systemet ökar stabiliteten i mellan- och framfoten och tillsammans med Boost-materialet får du en extra energikick för varje steg du tar. Rail-systemet som löper runt skon ger extra stöd och passar därför perfekt för längre distanser.

Köp adidas Solar Boost 3

Primegreen

Ovandelen av Supernova+ och Solar Boost3 är gjorda av Primegreeen Mesh-material. Det här är ett av de material som utgör själva stommen av adidas mål med att 2024 uteslutande arbeta med återvunna material. Varumärket vill bidra positivt när det gäller hållbarhet och miljöskydd. Materialet är mycket andningsbart och ger riktat stöd.

Vårt beroende av nyproducerad polyester har inspirerat oss att hitta alternativa lösningar. Primegreen är ett av dem. Olika funktionella återvinningsmaterial används för tillverkningen av Primegreens produkter. På så vis kan vi erbjuda dig ett mer hållbart alternativ.

- adidas
Löparkläder

Allt för din kompletta look!

Butik för kvinnor
Löparkläder

Sätt samman din outfit!

Butik för män