Skip to main content

adizero. made to win.

Upptäck adidas Adizero familjen

Adizero för damerAdizero för herrar

ADIZERO IS MADE TOGETHER WITH THE FASTEST ATHLETES, EMPOWERING ALL ATHLETES TO GO FOR THEIR OWN FASTEST.

adizero Prime X 2 STRUNG

ILLEGALLY FAST

Prime X 2 Strung kännetecknas av innovativ teknik och är utformad så att den inte begränsas av internationella bestämmelser. Denna high-stacked racingsko erbjuder en prestationsinriktad kombination av banbrytande funktioner: den perfekta matchen för löpare som vill frigöra sin verkliga potential.

Shoppa Prime X 2 STRUNGLäs mer

WORLD RECORD BREAKER

adizero Adios Pro 3

Adizero Adios Pro 3 designad för att sätta nya rekord. Oavsett om det är ett personbästa eller till och med ett världsrekord. Med två lager av Lightstrike Pro foam och Energyrods för bästa löpupplevelse under långa distanser.

Shoppa Adizero Adios Pro 3Läs mer

for shorter distances

adizero Takumi sen 10

Speciellt utvecklad för kortare distanser för tävlingar på asfalt. Hastigheterna är då högre än under maraton och man behöver inte hålla tempot lika länge. Kombinationen av Lightstrike PRO och ENERGYRODS säkerställer en lätt och lyhörd stegavveckling.

Shoppa Adizero Takumi Sen 10Läs mer

Train to be your best

adizero Boston 12

Inbyggda high-performance race tech i en specialiserad träningssko för snabbhetsträning. Boston 12 är fullspäckad med innovativa teknologier för att hjälpa löpare oavsett tempo och distans att upptäcka sin kapacitet.

Shoppa Adizero Boston 12Läs mer

adizero löparkläder

Race without distractions

Essentiella klädesplagg för dina tävlingsdagar. Den ventilerande, slimmade passformen säkrar att man kan fokusera sig helt och hållet på löpningen. Ha på dig kollektionen lager på lager genom att kombinera den lätta jackan och västen med en halv-dragkedja för de kallare dagarna.

Shoppa damShoppa herr