Skip to main content

Super charge your progress

adidas Adizero SL

adidas adizero sl

Den nyaste medlemmen i adizero familjen

Vad förenar alla ambitiösa löpare? Från de som precis har börjat till de som sätter ny världsrekord. Det är att ha ett mål och jobba mot det. Att ständigt sätta nya mål, tänja på gränserna och njuta av de framsteg som görs på vägen. Adizero SL är en högkvalitativ träningssko och samtidigt instegsmodellen till Adizeros snabba värld.

Shoppa damerShoppa herrar
adidas adizero sl

LIGHTSTRIKE PRO DROP-IN

Lightstrike Pro-foam, används även i de rekordsättande Adidas Adios Pro-modellerna och är strategiskt placerad i framfoten. Designad för att hjälpa löpare att behålla prestationen under långa löpturer.

adidas adizero sl

LIGHTSTRIKE EVA MIDSOLE FRAME

Den lätta Lightstrike EVA-mellansularamen ger stabilitet och spänst till mellansulkonstruktionen. På så sätt kan du redan fokusera dig på ditt nästa steg.

adidas

ENGINEERED MESH UPPER & PADDED TONGUE

Det betyder att du även under intensiva pass har locked-in känslan och detta medans du upplever maximal komfort.

adidas adizero sl

ADIZERO. BUILT TO WIN.

Adizero SL är ditt verktyg för att springa vidare under din löpresa. Lita på dess prestationsförmåga och dess race-liknande lock-in även vid högt tempo. Känn hur det pressar dig till nya möjligheter med hjälp av Lightstrike Pro drop-in. Upplev framsteg under varje träningspass, gör resan till ditt mål och höj ribban nästa gång.

adidas Adizero SL

Damer

Köp nu
adidas Adizero SL

Herrar

Köp nu