Skip to main content

Brooks trail

Let’s run there in the Cascadia 18

Let’s run in the Cascadia 18, built so you can traverse over any terrain confidently

Brooks Cascadia 18 är en allround-trailsko som hyllas av många traillöpare och idrottare. Med den senaste tekniken och det slitstarka materialet erbjuder Cascadia enormt bra stabilitet och grepp. Äventyret väntar på dig med den här trailskon, redo att guida dig fram på tuffa underlag.

Låt dig inte hindras av lite blåst – Brooks kollektion av trailkläder finns här för att skydda dig. High Point-kollektionen erbjuder kläder i flera lager, med båda korta och långa ärmar. Dessutom håller du dig väl skyddad i de vattentäta byxorna med 14k/14k-klassning.

Shoppa damkollektionShoppa herrkollektion

Shop the look

Dam

Cascadia 18

Med sin mångsidiga karaktär är Brooks Cascadia 18 GTX trailsko för dam den perfekta allroundskon för alla dina trailrundor.

Köp nu

Waterproof Jacket

High Point Waterproof Jacket för dam är en löparjacka med DriLayer®-material som håller dig bekväm och torr under varma dagar.

Köp nu

T-shirt

Tröjan är särskilt utformad för traillöpning och hjälper effektivt till att reglera din temperatur. Materialet håller dig sval under varma dagar.

Köp nu

2-in-1 Short

High Point 2-in-1-shortsen är DWR-behandlade så att de är vattenavvisande. De slitstarka innershortsen ger dig mer stöd.

Köp nu

Shop the look

Herr

Cascadia 18

Upplev den perfekta balansen mellan grepp, skydd och stabilitet och utforska orörda naturområden med Cascadia 18 GTX för herr.

Köp nu

Waterproof Jacket

Denna lättviktsjacka är tillverkad i SuperSeal-tyg som skyddar dig mot regn och har dessutom hög andningsbarhet för varmare dagar.

Köp nu

T-shirt

Den bekväma löpartröjan High Point Shirt är tillverkad i DriLayer®-tyg och leder effektivt bort svett så att du håller dig torr och bekväm

Köp nu

Långa tights

High Point tights för män är vind- och vattentäta och ger ett solskydd på UPF-30+. Den åtsittande passformen ger dig också extra komfort.

Köp nu
Brooks Trail Kollektion

Herrar

Köp nu
Brooks Trail Kollektion

Damer

Köp nu