Skip to main content

Supercharged, super responsive

ASICS Celebration of sports collection

ASICS Celebration of sports

Celebration of Sports-kollektionen består av ASICS mest eftertraktade löparskor, men med ett nytt utseende. Denna eleganta Paris-kollektion är inspirerad av ljusets stad, Paris. Färgerna kännetecknar soluppgångens och solnedgångens energiska nyanser. Få ut det mesta av varje löpsteg med Paris-kollektionen från ASICS!

Spread positivity with every step

ASICS Celebration of Sports kollektionen

SUPERBLAST™ 2 PARIS

Superblast är en riktig allrounder och är behaglig för dagliga löpturer. Dess snabba karaktär gör den också utmärkt för tempo- och intervallträning. Med FF BLAST™ PLUS ECO-dämpningen upplever du optimal dämpning vid varje löpsteg. Skummet är lätt och ger stötdämpning och en responsiv känsla under löpningen.

Shoppa SUPERBLAST™ 2

GEL-NIMBUS™ 26 PARIS

Oavsett om du tränar för ett maraton eller bara njuter av en lugn löprunda, är ASICS Gel Nimbus 26 en perfekt allroundlöparsko för neutrala löpare. Det mjuka FF BLAST™ PLUS ECO Foam och PureGEL™ ger en hög grad av komfort tack vare stötdämpningen som minskar påfrestningen på dina leder.

Shoppa GEL-NIMBUS™ 26

GEL-CUMULUS™ 26 PARIS

ASICS Gel Cumulus 26 erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och prestanda under löpningen. Denna neutrala löparsko har FF BLAST PLUS™-dämpning i mellansulan. Detta skum gör skon mycket lättare och ger en löparsko med mycket energiåtergivning för varje löpsteg du tar.

Shoppa GEL-CUMULUS™ 26

NOVABLAST™ 4 PARIS

Letar du efter en allround löparsko med snabb karaktär? Då är Novablast 4 från ASICS ett bra val. Ovandelen och FF Blast Plus Eco Foam gör inte bara Novablast 4 mycket mer flexibel, utan ger även mer dämpning och energiåtergivning. Dessutom ser löparskornas geometri till att du får ett framåtdriv. Perfekt för snabbare löpning.

Shoppa NOVABLAST™ 4

ASICS GT-1000 13™ PARIS

Den stabila ASICS GT-1000 13 passar både nybörjare och erfarna löpare. FLYTEFOAM™-skummet ger bra dämpning och energiåtergivning för en superbekväm känsla. Dessutom ger LITETRUSS™-tekniken, ett korrigeringsblock på insidan, extra stöd när du springer.

Shoppa GT-1000 13™ 26

GEL-KAYANO™ 31 PARIS

Gel Kayano har i många år varit omtyckt bland löpare världen över. Den nya ASICS Gel Kayano 31 är den bekvämaste överpronationssko för närvarande. Den ger varje dag maximalt stöd och säkrar en stabil löpupplevelse varje gång du springer.

Shoppa GEL-KAYANO™ 31

ASICS Celebration of Sports Racers Pack

MAGIC SPEED™ 4 PARIS

ASICS Magic Speed ​​​​är en bekväm temposko. Förutom att vara en framgångsrik maratonsko är Magic Speed ​​​​även utmärkt för längre uthållighetslopp i snabbare tempo. Ta din prestation till nästa nivå med denna tävlingssko. Ta på dig ASICS Magic Speed ​​​​4 och känn hur varje löpsteg tar dig närmare mållinjen.

Shoppa MAGIC SPEED™ 4

METASPEED EDGE™ PARIS

ASICS Metaspeed Edge är en bekväm temposko. Skon är designad för löpare som vill få ut det mesta av sin träning och tävling. Metaspeed Edge är designad för “kadenslöpare”, d.v.s. löpare som ökar farten genom att öka sin kadens. Denna sko tillhör ASICS Paris-kollektionen, som designades speciellt som en hyllning till de olympiska spelen 2024.

Shoppa METASPEED EDGE™

METASPEED SKY™ PARIS

ASICS Metaspeed Sky Paris är designad för löpare som vill få ut det mesta av sin träning och tävling, samt vill tillryggalägga många mil i högt tempo. Metaspeed Sky är designad för “stride löpare”, d.v.s. löpare som ökar farten genom att förlänga sina löpsteg. Ta din prestation till nästa nivå med denna tävlingssko!

Shoppa METASPEED SKY™
ASICS

Dam

Shoppa dam
ASICS

Herr

Shoppa herr