Skip to main content

Test

On Cloudsurfer Next – Den pålitliga allroundskon

On Cloudsurfer Next är allroundlöpskon från On, perfekt för dina dagliga löprundor. Den här skon kombinerar komforten hos Helion™ superfoam med den responsiva CloudTec Phase™-tekniken så att varje steg ger dig en mjuk och följsam känsla. Perfekt för neutrala löpare som vill ha en pålitlig sko för sina dagliga träningsrundor.

Vad är nytt?

  • Det nya Helion superskummet är nu ännu mer bekvämt och motståndskraftigt.
Se dammodellerSe herrmodeller

3skäl till att On Cloudsurfer Next är rätt sko för dig

Opsomming 1

Du springer främst distanser från 5 km till halvmaraton

On Cloudsurfer Next bjuder på massor av dämpning och komfort tack vare den innovativa CloudTec Phase-tekniken. Här har man ändrat utformningen av Cloud-inslagen så att du får en extremt mjuk stegavveckling från hälen till framfoten. Också Helion-skummet har uppgraderats för att ge en mer energisk känsla.

Opsomming 2

Hållbarheten är viktig när du köper en bra löparsko

När du väljer On Cloudsurfer Next gör du samtidigt ett miljömedvetet val. Ovandelen är framställd av 80% återvunnen polyester. Det innebär att skon i sin helhet är gjord av 24% återvunnet material.

Opsomming 3

Du letar efter en löparsko utan speedboard

On Cloudsurfer var den första On-löparskon som inte hade någon Speedboard. Speedboard är en platta i sulan som ger övergripande stadga men som gjorde On-skorna aningen mindre bekväma. I och med den nya konstruktionen av mellansulan med CloudTec Phase-teknik behövdes inte längre någon speedboard, och du får även samma komfort med Cloudsurfer Next.

On Cloudsurfer Next är en snygg och lätt allroundlöparsko som passar bra för mina dagliga löprundor och tempolopp tack vare skons komfort och responsivitet.

Daan Glorie – Produktexpert

Visste du att…

Cloudsurfer Next finns i olika breda storlekar för både dam och herr. Cloudsurfer Next Wide för dam och herr är alltså utformade för löpare med bredare fötter som tycker att en vanlig läst klämmer för mycket om foten. Den passar också bra för löpare med exempelvis hälsporre och hallux valgus.

On Cloudsurfer Next i detalj

Helion™-Superschaum

Mjukt och dämpande material som ger långvarig komfort.

CloudTec Phase™-teknik

Ger en responsiv löparupplevelse.

Ovandel i Engineered Mesh

Andningsbart och ger stöd, tillverkad av återvunna material.

Yttersula i gummi

Ger bra grepp och hållbarhet på olika typer av underlag.

3utmärkande egenskaper hos On Cloudsurfer Next

Opsomming 1

Engineered Woven-ovandel

Swiss-Engineered Woven-ovandelen ger stöd vid strategiska områden runt mellanfoten och erbjuder mycket ventilering vid framfoten. För att skona miljön används återvunna material i ovandelen.

Opsomming 2

CloudTec Phase-teknik

Vi känner redan CloudTec Phase-tekniken från den vanliga Cloudsurfer och även från Cloudsurfer Next. Här är Cloud-inslagen riktade framåt för att ge optimal dämpning. Cloud-inslagen erbjuder en mjuk dämpning, men ger dig också framåtdriv. På så vis kan du springa både korta och långa distanser mer effektivt.

Opsomming 3

Helion superfoam

Uppdaterade Helion superfoam är nu ännu bekvämare och mer flexibelt. Du får mer energiåtergivning med vartenda steg. Cloudsurfer Next har dessutom en distinkt rocker-form i framfoten så att du får ett ännu mer kraftfullt avstamp.

Löparskor från On

Vill du hitta den bästa löparskon från On? Ta då först reda på om du är en neutral eller överpronerande löpare. Det kan du enkelt göra med hjälp av vår online Shoe Advisor.

Cloudsurfer Next tillhör On:s kollektion med allroundlöparskor. Den är alltså ett perfekt alternativ för dina dagliga träningsrundor, långa distanser och allt däremellan. Kombinationen av Helion™ superfoam och CloudTec Phase™-tekniken tillämpas även i andra modeller från On så att du kan uppleva stabilitet och tillförlitlighet i vartenda steg du tar.

Exempel på skorotation med On

En perfekt skorotation för en On-löpare kan vara On Cloudsurfer Next för dagliga löprundor, On Cloudboom Echo 3 för tävling och On Cloud X 3 för tempoträning. Då är du väl förberedd inför alla situationer med skor som är särskilt utformade för olika behov.

Allround – On Cloudsurfer Next
Tempo / Intervall – On Cloudflow
Wettkampf kurz (5-10 km) – On Cloudboom Echo
Wettkampf lang (21-42 km) – On Cloudboom Strike

Bra skor + bra strumpor = förebygger blåsor

On performamnce Mid Socks är fantastiska löparstrumpor att använda ihop med Brooks Ghost Max. Strumporna passar bra vid långa löprundor och tävlingar, både för dam och herr! Strumporna ger mycket dämpning, är mellanhöga och ger extra stöd för hålfoten.

Test av On Cloudsurfer Next

Alla löparskor testas av våra egna experter. Här kan du snart läsa vad Menno Munster har kommit fram till.

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktexpert

Specifikationer On Cloudsurfer Next

Typ av sko
Allroundlöparskor
Drop
6 mm (24 mm framfot / 30 mm häl)
Vikt
Ca. 230 gram dam / ca. 285 gram herr
Typ av löpare
Neutrala löpare
Typ av dämpning
Helion Superfoam

Test

Passform

“Cloudsurfer Next satt direkt stadigt runt min fot då jag tog på mig den. Även utan att knyta snörena håller skon sig på plats ganska bra. Detta tack vare den stadiga hälkappan med ganska mycket vaddering. Dessutom är plösen, som också är väl vadderad, fastsatt på skons sidor. Ovandelens material känns styvt, men är inte störande under löpningen. Skon är ganska bred i framfoten, vilket ger gott om plats att sprida tårna, men är därför mindre lämplig för löpare med smala fötter. Längdmässigt har Cloudsurfer Next en normal passform.”

Löpsteg

“Cloudsurfer Next kändes något stadigare då jag sprang än vad jag trodde. Den första Cloudsurfern hade större öppningar i sulan och kändes därför mjukare. Cloudsurfer Next känns hårdare men också något styvare. Detta gör häl-till-tå övergången enklare. Cloudsurfer Next känns också stabilare än sin föregångare. Det är ingen överpronationssko, men löpare som behöver lite mer stabilitet kan springa bra med den.”

Användning

“Jag skulle främst använda Cloudsurfer Next för vardagsträning. På grund av den stadiga sulan är den mindre lämplig för mig för långa uthållighetslopp eller för snabb intervallträning. Det är en sko som känns bra även när man går och är tillräckligt stadig att använda under kondition- eller styrketräning. För nybörjare kan detta vara en väldigt bra allround-träningssko.”

Slutspurt

On Cloudsurfer Next är den perfekta allround-löparskon för neutrala löpare som vill uppleva daglig komfort och respons. Med Helion™ superfoam, CloudTec Phase™-teknik och en ovandel som är andningsbar och framställd av återvunna material har du med den här skon allt du behöver för dina dagliga träningsrundor. Den slitstarka konstruktionen gör att du kan springa många kilometrar utan att ge avkall på skons prestanda. Välj Cloudsurfer Next om du vill ha en pålitlig och miljövänlig löparupplevelse.

Är du lika förväntansfull som vi är? Ta då en titt på On Cloudsurfer Nexti vår webbshop. Har du fortfarande frågor? Då kan du kontakta våra produktexperter som du når via vår kundtjänst.