Skip to main content

Den 20. i hver måned tager vi et kig på alle den kommende måneds lanceringer. Hvilke sko, gadgets, special- og tøjkollektioner er der i vente? Vores lanceringsradar holder dig løbende opdateret. Og ikke nok med det, vores 21RUN Launch Radar vil også fortælle dig om, hvilke produkter vi har planer om at teste mere gennemgående i den kommende måned. Så har du altid den nyeste information – i overensstemmelse med vores motto ”Vi guider, hjælper og motiverer dig”.

HOKA Speedgoat 5

Historien bag denne sko er interessant: Terrænløber Karl Meltzer er den første atlet, der nogensinde er sponsoreret af HOKA. Han har vundet et rekordstort antal ultraløb på over 100 miles og har også hastighedsrekorden på Appalachian Trail på hele 2190 miles. Karls kælenavn blev “Speedgoat”. Derfor er HOKA Speedgoat skoen er en hyldest til ultraløberen Karl Meltzer. Den seneste Speedgoat-model har fået en større opdatering. Overdelen i genbrugt Jacquard-mesh omslutter komfortabelt foden, mens den nye CMEVA-mellemsål giver stor komfort, når du løber på de længere distancer. Takket være de 5mm høje Vibram MegaGrip dupper har du garanteret greb uanset forholdene.

Release Date: oktober 2022
Løbertype:
Neutral løber
Skotype: Terrænsko

HOKA Zinal

Let, hurtig og utrolig fleksibel – sådan kan man beskrive HOKA Zinal. Denne trailsko er beregnet til korte distancer, og er udstyret med Vibram Litebase rubber. Denne type gummi giver et godt greb på ikke-asfalteret underlag og terræn. HOKA Zinal er holdbar på flere måder: Overdelen er f.eks. lavet af 100% vegansk genbrugsgarn. Du behøver heller ikke at være bange for at slå dine tæer mod sten eller træstubbe, da skoen er designet med stærk beskyttelse i tåområdet. Elsker du at løbe på stier i fuld fart? Så er Zinal din nye trailbuddy.

Release Date: oktober 2022
Løbertype:
Neutral løber
Skotype: Terrænsko

Saucony Echelon 9

Er du en lidt tungere løber med neutralt fodslag? Så bør du absolut overveje Saucony Echelon 9 som en allround løbesko til hverdagens træning. Echelon 9 har en opdateret overdel med lidt mere plads i forfoden, samt en hælkappe, der støtter anklen bedre end i den tidligere version. PWRRUN-mellemsålen og en ekstra blød indersål gør Echelon komfortabel lige fra de første kilometer. Flexrillerne i forfoden gør det nemt at få tæernes bevægelse med i afviklingen. Saucony Echelon 9 er kendetegnet ved en lidt bredere sål, der giver høj stabilitet ved hvert skridt.

Release Date: 18. oktober 2022
Løbertype: Neutral løber
Skotype: Allround løbesko

Saucony Omni 21

Saucony har haft flere spændende udgivelser i år. Blandt dem har vi set Tempus, Ride og Guide tilføje nye innovationer og teknologier, der gør det endnu mere behageligt at løbe. Saucony Omni har også fået en større overhaling: Skoen er blevet opdateret med velkendte teknologier som Speedroll, men har bevaret PWRRUN-skummet. Dette var også typen af dæmpning i den forrige udgave. Speedroll-teknologien giver mere fleksibilitet i forfoden kombineret med den geometriske slidsål. Det giver dig en følelse af ren fremdrift. Denne allround pronationssko er velegnet til den løbere med overpronation, der har brug for meget støtte.

Release Date: 4. oktober 2022
Løbertype: Overpronation
Skotype: Allround løbesko

Keep in touch!

4t2 Run

Et nyt mærke hos 21RUN! Navnet ”4t2 Run” er en reference til maratondistancen (42 km), T2-udvekslingszonen i triatlon, men også en forkortelse for 4 trails (til terrænløb). Kort sagt vil dette mærke lancere sko til maratonløb, triatlonløb og terrænløb. 4t2 kommer først med 4t2 Weekdays-skoen, som er en allround løbesko til den neutrale løber. Denne sko har en mellemsål, der består af to skummaterialer, et 6 mm offset, samt en afrundet sål, der giver din fod mulighed for at slappe af på naturlig vis. Vi er meget nysgerrige på at se mere fra dette nye mærke.

Release Date: oktober 2022
Løbertype: Neutral løber
Skotype: Allround løbesko