Skip to main content

Den 20. i hver måned tager vi et kig på alle den kommende måneds lanceringer. Hvilke sko, gadgets, special- og tøjkollektioner er der i vente? Vores lanceringsradar holder dig løbende opdateret. Og ikke nok med det, vores 21RUN Launch Radar vil også fortælle dig om, hvilke produkter vi har planer om at teste mere gennemgående i den kommende måned. Så har du altid den nyeste information – i overensstemmelse med vores motto ”Vi guider, hjælper og motiverer dig”.

Saucony Endorphin Shift

SAUCONY ENDORPHIN EDGE

Sauconys Endorphin-kollektion har haft stor succes med modellerne som Endorphin Shift, Speed og Pro. Det er alle sko med innovative teknologier som Speedroll-teknologien, og Endorphin Pro er udstyret med en carbonplade for et ekstra boost til høj fart. Nu tilføjer Saucony en trail-udgave til denne kollektion. Dette bliver Sauconys første terrænsko nogensinde med carbon og deres superfoam PWRRUN PB. Skal du løbe en hurtig eller lang tur på stierne? Denne sko kan det hele.

Release date: September 2022
Løbertype:
Neutral
Skotype: Terrænsko

Nike Pegasus Trail 4 GTX

NIKE PEGASUS TRAIL 4 GTX

I juni måned så vi allerede lanceringen af Nike Pegasus Trail 4. Vi er spændte på denne lancering, fordi skoen har fået nogle gode opdateringer. Nike React-skummet føles fastere, og grebet er også meget bedre grundet en fornyet stud-profil. Nike Pegasus Trail 4 GTX er en Gore-Tex-version, hvor overdelen er fuldstændig vandtæt. På indersiden af skoen er der et ekstra lag, der holder dine fødder helt tørre. Og det bliver praktisk i det kommende efterår. Du kan altid komme afsted, uanset vejrforholdene.

Release date: September 2022
Løbertype:
Neutral
Skotype: Terrænsko

adidas Prime X

adidas Prime X 2 Strung

Mærket adidas har lagt alle trumferne på bordet med den nye adidas Prime X 2 Strung-udgave. Denne neutrale løbesko er designet til hurtige tider på halv- og helmaratonløb. Dette er adidas’ mest dæmpede konkurrencesko nogensinde. Med 3 lag LightstrikePRO, en carbonplade, carbonstave og en 50 mm tyk sål giver denne sko en ultimativ hurtig følelse under træning og løb. Vidste du, at denne sko faktisk ikke må bruges af topløbere? Det skyldes, at sålen er for tyk i henhold til atletikunionens regler (maksimalt 40 mm tykkelse af sålen). Men selvfølgelig kan amatørløbere sagtens bruge Prime X 2 Strung som en løbesko.

Release date: 1 september 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Konkurrencesko

Saucony endorphin shift

Saucony Endorphin Shift 3

Endorphin Shift 3 er en unik sko på mange områder. Denne neutrale allround sko har en mellemsål i PWRRUN-skum, en fantastisk konstruktion i hælen, samt et offset på 4 mm. Dette gør denne sko yderst velegnet til både mellem- og forfodsløbere. Shift 3 er designet til løb på længere distancer i et langsomt til moderat tempo. Og hvilke opdateringer er der i skoen? Mellemsålen er blevet 2 mm tykkere, hælkappen er nu i et plastikmateriale på ydersiden af skoen, og overdelen føles lettere og blødere omkring fødderne. Få lagt nogle flere kilometer bag dig, som kræver mindre energi.

Release date: 13 september 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Allround løbesko

ASCIS novablast

ASICS Novablast 3

“En trampolineeffekt” under dine fødder. Det er, hvad ASICS lover med den nyeste Novablast 3. Denne lette hverdagsløbesko er blevet hele 30 gram lettere, har et 4 til 5 mm tykkere FF BLAST PLUS-skum og er mere holdbar. Overdelen er fremstillet af 75% genbrugsmaterialer. Lange distancer, hurtig træning, korte restitutionsture og daglig træning er let som en leg med Novablast. Leder du efter en sko, der passer til det hele? Så er Novablast 3 et oplagt valg.

Release date: 13 september 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Allround løbesko

Keep in touch!

Nike

Nike Maximum Momentum

Gennem mange år har Berlin Marathon været det hurtigste maratonløb i verden. Der er blevet slået flere verdensrekorder. Blandt andre Haile Gebrselassie og Eliud Kipchoge har sat nye rekorder, som har imponeret verden over. Den 25. september bliver det en spændende kamp mellem den dobbelte olympiske mester Eliud Kipchoge og Guye Adola, som vandt Berlin Marathon sidste år. Nike lancerer Nike Maximum Momentum Pack i september måned, som er dedikeret til dette maratonløb. I lanceringen ser vi opdateringer af farvekombinationer samt special editions af Vaporfly og Alphafly. Snart kan du sætte nye personlige rekorder.

Release date: september 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Allround løbesko + konkurrencesko + spikes

Hoka

HOKA MARBLED, OMNI OG ROAD ZEST PACK

HOKA sætter friske farveopdateringer på gaden i denne måned til HOKA Clifton, Kawana og Rocket X. Hvilke farver kan du forvente at se frem til? Masser af orange, blå og gule nuancer, der vil få mange løbere til at stråle på vej og sti. Clifton er HOKA’s all-rounder, som kan bruges både til løb på lange distancer samt tempotræning. Er du mere en løber, der ind imellem tager til bootcamp eller styrketræning? Så er Kawana en ideel sko, fordi den har masser af dæmpning og stabilitet med en lidt bredere sål. Sigter du efter hurtige tider på 5 og 10 km distancerne? Så er Rocket X den ultimative konkurrencesko for dig.

Release date: september 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Allround løbesko + konkurrencesko