Skip to main content

Den 20. i hver måned ser vi nærmere på alle de nye udgivelser for den kommende måned. Hvilke sko, gadgets, specielle løbetøjskollektioner venter forude? Med vores Launch-Radar er du altid opdateret med de seneste nyheder. I vores 21RUN Launch-Radar kan du også finde ud af, hvilke produkter vi planlægger at teste i den kommende måned. Så er du altid godt informeret – vi holder os til vores motto “Vi vejleder, støtter og motiverer dig”.

Altra

Altra Vanish Tempo

I maj overraskede Altra os med mærkets første sko i carbon, Altra Vanish Carbon. I juli introducerer Altra Tempo-varianten af denne model. En sko, designet efter de samme principper som Altra Vanish Carbon, men uden en carbon-plade. Altra Vanish Tempo er hovedsageligt en sko til de hurtige træningspas, men den klarer sig bestemt også godt til konkurrencer. Bortset fra carbon-pladen ligner begge sko meget hinanden. Sålen består af det særligt reaktive EGO-skum, og skoen har en BalancedCushioning-base (0 mm drop) samt den velkendte (Slim) FootShape-form. Ydersålen på Altra Vanish Tempo er stærkere end på Race-versionen. En egenskab, der giver Tempo mere holdbare egenskaber. Overmaterialet er også gjort lidt mere robust. Vi kan ikke vente med at prøve denne sko af på stierne.

Release Date: juli 2022
Løbertype:
Neutral
Skotype: Konkurrencesko

Altra Outroad

Altra Outroad

Altra introducerer Altra Outroad i juli. Dette er en helt ny sko i Altras kollektion. Skoen kan ret beset betragtes som en trail/hybrid-version af Altra Rivera. Stifterne er placeret på en måde, så Altra Outroad også føles godt på vejen. Den er baseret på den samme Slim FootShape-basis som Rivera. Udvidelsen af den originale FootShape-skovariant til at omfatte “Standard” og “Slim” pasformer gør Altra interessant for flere og flere løbere. Skoen har en 27 mm EGO-Foam Balanced Cushioning-mellemsål, der giver tilstrækkelig dæmpning på både korte og længere distancer. En sko, som vi er yderst begejstrede for at afprøve. 

Release Date: juli 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Terræn-løbesko

Altra Olympus

Altra Olympus 5

Ud over den nye Altra Outroad og Altra Vanish Tempo lancerer mærket den 5. version af Olympus i juli måned. Sålen på Altra Olympus 5 er identisk med sålen på den 4. version. Skoen har en Vibram-ydersål og en maksimal dæmpning på 33 mm. “Guardrails” sørger for optimal stabilitet. Der er foretaget nogle afgørende ændringer i materialet i den øvre del. Overdelen har fået mere materiale for at holde foden endnu bedre på plads. Der er blevet tilføjet flere beskyttende elementer i tå-området. Altra hævder selv, at Altra Olympus 5 er mere holdbar og “smukkere” end forgængeren. Vi kan ikke vente med at få fingrene (eller rettere sagt, fødderne) i skoen! En fin detalje: Olympus’ koordinater er indarbejdet i skoens overdel.

Release Date: juli 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Terræn-løbesko

FOOTSHAPE™

Alle Altra-Schuhe verfügen über eine FOOTSHAPE™ Toe Box. Durch diese Technologie wird sichergestellt, dass deine Zehen Bewegungsfreiheit genießen und der große Zeh gerade ausgerichtet bleibt. Dies gewährleistet maximale Stabilität und Kraft. Altra-Schuhe sind im Allgemeinen breit konzipiert. Damit immer mehr Menschen das ultimative Altra-Feeling erleben können, setzt die Marke die FOOTSHAPE™-Technologie seit letztem Jahr in verschiedenen Schuhbreiten um.

BALANCED CUSHIONING™

Altra-Schuhe basieren auf einer BALANCED CUSHIONING™-Plattform. Das bedeutet: Zwischen Vorfuß und Ferse besteht kein Höhenunterschied (0mm Sprengung). Dies sorgt für eine optimale Fußausrichtung, verbessert die Körperhaltung und begünstigt ein sanftes Aufkommen des Fußes.

FIT4HER™

Frauen- und Männerfüße unterscheiden sich deutlich. Altras Fit4Her™-Technologie berücksichtigt die spezifische Form des weiblichen Fußes, der eine schmalere Ferse, einen schmaleren Mittelfuß sowie einen höheren Spann,
eine längere Fußwölbung und einzigartige Zehenabstände aufweist.

HOKA Mach 5

HOKA Mach 5

Sidste år var Mach 4 en af de mest populære nyligt lancerede sko. Og det er der en rigtig god grund til. Denne løbesko var væsentligt ændret i forhold til forgængeren. Mach 4 er en let træningssko til den daglige træning. Men skoen er også yderst velegnet til intervaltræning. Den nye Mach 5 inspirerer med innovationer fra HOKA Carbon X og HOKA Mach Supersonic. Den nye PROFLY+ mellemsål returnerer mere energi, og takket være Early Stage Meta Rocker-designet bliver du drevet fremad. Ved første blik har HOKA Mach 5 en omfattende pakke af funktioner, der overgår forgængeren.

Release Date: 15. juli 2022
Løbertye: Neutral
Skotype: Konkurrencesko

Mizuno Horizon 6

Mizuno Wave Horizon 6

I de seneste år har Mizuno bragt mange innovationer på gaden med nye typer skum. Mizuno er kendt for Wave-teknologien: En plastplade, der giver ekstra stabilitet og returnering af energi – og som er tilpasset den pågældende model. Takket være de nye materialer til dæmpning som Mizuno ENERZY og U4icX-skum, bliver løbeskoene hele tiden lettere og endnu mere fjedrende. Mizuno Wave Horizon 6 er luksusskoen til løbere med overpronation og en ideel all-rounder til tungere løbere, der foretrækker at løbe længere distancer.

Release Date: juli 2022
Løbertype: Overpronation
Skotype: Allround-løbesko

Nike Juniper Trail

Nike Juniper Trail 2

Den første version af Juniper Trail blev lanceret sidste år og blev med det samme en kæmpe succes. Juniper Trail 2 er en Low-Budget trailsko til neutrale løbere. Gummisålen giver et godt greb på stierne, så du kan løbe effektivt både op og ned ad bakke. Er du lige begyndt på trail running og er stadig ved at afprøve, om du er en ægte fjeld-bestiger? Så er Juniper Trail 2 et fremragende valg.

Release Date: 01. Juli 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Trailsko

Keep in touch!

Nike “BETTER YOU PACK”

Die diesjährigen Leichtathletik-Årets verdensmesterskaber i atletik finder sted i Eugene, USA, fra den 15. til den 24. juli. Specielt til denne begivenhed lancerer Nike deres “BETTER YOU PACK”, som udelukkende er dedikeret til dette verdensmesterskab. En del af kollektionen er bl.a. Nike Alphafly Next 2%, Nike Dragonfly og Long Jump Elite. Disse modeller erobrer sportsverdenen med nye farver.

Udforsk Nike

Nike Air Zoom Alphafly Next% Flyknit 2

Den hurtigste carbonsko til maratonløb er (uofficielt) Nike Alphafly. Eliud Kipchoge var den første atlet til at løbe et maraton på under 2 timer med en prototype af Alphafly (1. version). Alphafly Next% scorer point med flere “skjulte egenskaber “, såsom ZoomX-mellemsålen med carbon-plade og de innovative Air Zoom units ved forfoden. Den nye Nike Alphafly Next 2% inspirerer nu med flere bemærkelsesværdige opdateringer, såsom et udvidet hælområde, et blødere og lettere ZoomX-skum samt et nyt materiale i den øvre del. Skoene udstråler hastighed – og vi er allerede meget spændte på denne sko. 

Release Date: Juli 2022
Løbertye: Neutral
Skotype: Konkurrencesko

Nike ZoomX
Dragonfly

Vi glæder os naturligvis over nye europæiske rekorder! Specielt til de kommende verdensmesterskaber i atletik udgiver Nike en særlig udgave af Nike Dragonfly – “BETTER YOU”. Denne super pigsko fra Nike er velegnet til distancer fra 1.500 m til 10 km. Takket være den lette ZoomX-mellemsål giver disse spikes en meget responsiv dæmpning. Hvilken farve vil du vælge?

Release Date: Juli 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Pigsko

Nike Air Zoom Long Jump Elite

I forbindelse med lanceringen af Dragonfly udkommer Nike Long Jump Elite også i en “BETTER YOU”-version. Disse ultralette pigsko er udviklet specielt til længdespringsdisciplinen. Long Jump Elite giver dig mulighed for at nå din maksimale hastighed i dit push-off lige før springet. Dette skub genereres af Air Unit integreret i forfoden. Med denne pigsko er du sikker på, hurtigt at komme højt op. Flyv til podiet!

Release Date: juli 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Pigsko

AFSTED HVER DAG? SE VORES STORE UDVALG AF ALLROUND LØBESKO LIGE HER.
her!